Moderátoři: smith
Zaregistrován
4. 12. 2009
Aky stres ked tomu niekto neveri, nech mi napise mozeme sa stretnut a ukazem mu tu mincu a problem solved nie ? 😉
Zaregistrován
26. 7. 2007
chlapci nerobte z toho raritu.takych šušňov je milion
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
4. 12. 2009
tak nie raritu, o to nejde, ale ako je mozne ze taka chyba vznikne je to vada na razidle alebo na stroji, meterial ? to by ma zaujimalo, lebo ostatne su uplne presne nerobi mincovna nejaku kontrolu na toto ?
Zaregistrován
26. 7. 2007
prave si si sam na vsetko odpovedal😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
takovéto mini "muší hovínka" mincovnu ani nezajímají a jsou v tomto mini rozsahu "relativně" častá(a zcela nahodilá...)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
31. 7. 2007
No myslel jsem že debata na toto téma je mrtvá tak jsem tu nic nepsal 😉 ...ale teď připojím svůj názor. Připojuji 2 fotky - jedna je bez a druhá s "vlaječkou".
Mám taky 10 cent "s vlaječkou" a snažil jsem se ho nafotit jak nejlépe jsem uměl. Opravdu je "ta věc" nad věžičkou ve tvaru vlající vlajky. Ještě se Vy co máte takový 10 cent podívejte pod lupou na levé okno prostřední věže a zjistíte že z tama něco trčí...že by byl ve věži nějaký trubač a to že by byla trubka??? 😉
Nechám na každém jakou má představivost. Každopádně já osobně si myslím že nejde o NÁHODU. Někdo to tak chtěl aby to spatřilo světlo světa. Náhoda je když vyhraju zítra sportku 😉 ale toto myslím že ne.
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2008
Mám taký istý názor.
Zaregistrován
13. 1. 2007
Podla mna je to taka ista chyba ako Sladkovicove bokombrady na 20 Kcs
Zaregistrován
10. 4. 2005
Mám padesátku, kde nejen vlají vlajky na věžích Chrámu svatého Víta, ale také se bortí nosník Karlova Mostu a opravuje kupole kostela svatého Mikuláše (navíc za ní je plastický mrak, na scanu není vidět)
Prodám vyšší nabídce 😎
Obrázky:
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!
Zaregistrován
6. 11. 2008
nabízím 30Kč...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.