Zaregistrován
10. 6. 2006
No kacuro, vyšvihol si sa...😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
:P
Zaregistrován
26. 7. 2007
mal som vam co ukazat😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
a jéje, to jsem na sebe něco prásknul a teď si tu ze mě budete furt utahovat 😈
Zaregistrován
10. 6. 2006
Drahý kacuro. Takže už ten 10 filler vieš asi zaradiť, ak nie, môžem Ti sem pohádzať nejaké linky...😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
:shock: 😲 človek sa učí celý život žial len inteligentnejší jedinec pochopý že na konci života nevie,nič.Kacuro neboj nič každý žiak po určitom čase sa stáva učiteľom.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
7. 10. 2006
no přátelé, právě díky tomuto 10 filleru jsem začal s numismatikou a schoval jsem si ho na památku. kdyby tak ten, co ho ztratil, věděl, jak jím ztracený 10 filler ovlivní život jednoho kacura🙂 stejně, to jsou osudy co?😃
Zaregistrován
10. 6. 2006
Kacuro, to je perfektné. Myslím to vážne.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Archy: právě proto, že jsem se tu furt nechtěl ptát, když bych našel další minci, jsem si pořídil katalog FJI. a ČS mincí, no a pak už to šlo rychle ... když jsem si prohlížel ty krásné obrázky v katalozích, zatoužil jsem ty mince mít a prohlédnout si je pořádně in natura🙂 a tak jsem si během 1/2 roku posbíral skoro celé Československo, tedy až na nějaké ty vzácnější kousky. pak jsem začal sbírat FJI. a plánoval jsem, že se sbíráním začnu prokousávat čím dál víc do minulosti po jednotlivých panovnících. no ale jelikož se zajímám především o naší ranně středověkou historii, přešel jsem na bohemika🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.