Zaregistrován
15. 5. 2023
Poprosim o urcenie hodnoty bankovky na obrazku, stav 1(XF).
Dakujem
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
To bude nějaký hoax toto. Vložte pokud možno prosím sken/foto rubové strany.
Zaregistrován
15. 5. 2023
Preco hoax? Podla toho co sa mi zatial podarilo vypatrat, tak by to malo byt bakovka ako tato tu:
https://www.numisnumismatics.com/en/a-oroszorszag/21133-10-rubel-1920-priamur.html
Frantig napsal/a:
To bude nějaký hoax toto. Vložte pokud možno prosím sken/foto rubové strany.
Zaregistrován
15. 5. 2023
Este ten rub
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
Máte pravdu-nakonec jsem to v SCWPM Special Issues opravdu našel, katalog je PS-1247. V tom ruském zmatku občanské války vznikly tisíce různých vydání. Provizorní vláda Dálného východu. Na e-Bay je jedna o dost horší za 1300 Kč a jedna lepší za 3500. Takže cena z té maďarské stránky je +- OK
Zaregistrován
15. 5. 2023
Dakujem, tak to vysvetluje preco som to nevedel najst. Mam len General issue, ale dovtipil som sa ze to bude z nejakej casti ruska. Tiez som sa uz dohrabal ba ebay, su tam dokonca aj UNC za 300 a 500$. Ale realne predanu som ju nasiel na Katz aukcii za 217e (https://katzauction.com/lot/99752), takze to mi vychadza tak 120 - 140e.
Frantig napsal/a:
Máte pravdu-nakonec jsem to v SCWPM Special Issues opravdu našel, katalog je PS-1247. V tom ruském zmatku občanské války vznikly tisíce různých vydání. Provizorní vláda Dálného východu. Na e-Bay je jedna o dost horší za 1300 Kč a jedna lepší za 3500. Takže cena z té maďarské stránky je +- OK
Zaregistrován
7. 4. 2013
Je to určitě lepší (vzácnější) bankovka, navíc ve velmi dobrém stavu. Ta u Katze byla stoprocentně horší, včetně centrování (vyváženosti okrajů); otázka je, jaká je koupěschopná poptávka na česko-slovenském trhu. Jistě je pro eventuální prodej vhodnější nějaká globální platforma. Cena je určitě velmi proměnlivá, podívejte se třeba na hned Katzův předchozí los (1239) kde byla prodána celá sestava 8 ks bankovek Dálného východu za 146 EUR. Zde obsažená PS-1247 byla ovšem pouze G-VG.
Zaregistrován
15. 5. 2023
Ano, mate pravdu. Ono ja tych bankoviek z toho obdobia a potom aj novsie mam podstatne viac, a planujem ich dat vsetky nakomplet do aukcie. Ale este predtym som ich ponukol jednemu panovi co viem ze zbiera Rusko a vybral si prave tuto a samozrejme chcel vediet cenu. Uvidime, narhnem mu nieco a verim ze sa dohodneme tak aby sme obidvaja boli spokojny.
Frantig napsal/a:
Je to určitě lepší (vzácnější) bankovka, navíc ve velmi dobrém stavu. Ta u Katze byla stoprocentně horší, včetně centrování (vyváženosti okrajů); otázka je, jaká je koupěschopná poptávka na česko-slovenském trhu. Jistě je pro eventuální prodej vhodnější nějaká globální platforma. Cena je určitě velmi proměnlivá, podívejte se třeba na hned Katzův předchozí los (1239) kde byla prodána celá sestava 8 ks bankovek Dálného východu za 146 EUR. Zde obsažená PS-1247 byla ovšem pouze G-VG.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.