Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
17. 11. 2006
Evropa 1: Samozřejmě že mohly ležet v Hospodářské ústředně nebo dovezeny z Rakouska, popřípadě z Maďarska. Jde ale o známku jako takovou, která byla platná i u nás. A právě tohle je smyslem této debaty.
Zaregistrován
27. 3. 2009
Omlouvám se všem diskutujícím, že jsem svojí lakonickou poznámkou rozpoutal zrovna tady v chlubírně takovouto diskusi a prosím o její přesunutí dle dopručení Smitha. Děkuji.
Zaregistrován
16. 5. 2010
Naopak gepost, já ti děkuji za "rozpoutání" krásné diskuze k předběžným a souběžným známkám. Zase se mi otevřely obzory a něco jsem se přiučil. 😉
Zaregistrován
29. 8. 2012
Nechci být urýpaný, ale čisté známky Rakouska by neměly být v ČSR I jsou to pořád známky Rakouska. Tyto známky platily i v Lichtenštejnsku, ale musí mít razítka Lichtenštejnských měst, pokud je nemají jsou to pořád známky Rakouska.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Samozřejmě, to co píšete má logiku a i proto já z těchto důvodů zastávám totéž.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
16. 5. 2010
Diskuze byla přesunuta jinam a existují dva tábory, které jsou zakopány v zákopech 😃
Zaregistrován
12. 6. 2012
To samozřejmě nelze.😁
Zaregistrován
17. 11. 2006
Ale lze :-)) S využitím známek rakouských, platných od 28. října na našem území :-))
Zaregistrován
12. 6. 2012
Nelze. Neznám nikoho, kdo by měl v ** kvalitě přetisk 50/50! 😁
Tyto známky v této kvalitě naposledy viděl ten, kdo je lepil na dopisy.😈
Zaregistrován
6. 2. 2009
Pavle myslím si, že sa tu bavíme o generálnej zbierke 1.ČSR, bez nejakých špecialít typy chybotlač doplatného 50/50 na OR.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.