Zaregistrován
10. 3. 2009
Vzácnosť: 3 toliar > 2 toliar a 1 1/2 toliar > 1 toliar
Prasek, ešte si ani nevidel Huszara a už kupuješ dvojtoliar... pripomínaš mi jednu kapitolu z Harryho Pottera ako Hagrid k dračiemu vajcu prišiel:
"Podľa vás to nie je trochu čudné, že Hagrid po ničom inom na svete tak netúžil ako po drakovi, a odrazu sa objaví záhadný cudzinec a strčí mu do vrecka dračie vajce? Koľko ľudí chodí po svete s dračími vajcami, keď všetci vedia, že čarodejnícke zákony to nedovoľujú? To je naozaj šťastie, že natrafil práve na Hagrida, nemyslíte? Prečo mi to len nenapadlo skôr?"🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2014
A já naivka jsem si už myslel, že to na tomhle foru bude alespoň jednou bez moralizování a chytračení. Tak se mějte pěkně.
Zaregistrován
24. 2. 2014
PS: Nepotřebuju si kupovat literaturu kvůli jedné minci, když jinak Uhry skoro nesbírám. Prostě se mi ta mince líbí, tak si ji chci pořídit a nevím co je na tom špatného. Od toho jsem předpokládal, že je numismatické forum, kde se člověk může poradit s druhými.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Potom nerozumiem prečo nás blbých knihomoľov čo pozeráme na dvojtoliare leda v Huszárovi otravuješ ? Good luck s novou mincou !😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2014
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.