Zaregistrován
16. 3. 2017
Poprosil bych víc zkušených sběratelů aby se vyjádřilo, díky
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
16. 3. 2017
Mohu se ještě zeptat, co je zač Mince-Jihlava?
Zaregistrován
16. 3. 2017
Našel jsem jich pár, ale všechny se stejným popisem, nevím......
celkem za 19462 kč A TO NENÍ ŠPATNÝ za 6 hliníkových koleček
Obrázky:
Zaregistrován
16. 3. 2017
asi všichni spíte, já jdu taky........
Zaregistrován
16. 3. 2017
Tak snad se najde někdo z více nežli 900 čtenářů, který bude mít nějaký názor nebo odpověď na některou z mých otázek, prosím
Zaregistrován
28. 10. 2015
Hlavně se uklidni a pro příště neinvestuj do falz, nebo alespoň do něčeho, čemu nerozumiš.... 🙂
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
16. 3. 2017
Jsem naprosto v klidu, omlouvám se jestli to vyznělo jinak, já neinvestoval.
Spíš mi je líto těch, kteří investovali.😞 😞
Jen jsem položil pár dotazů a myslel jsem, že někdo odpoví nebo napíše svůj názor😞
Zaregistrován
28. 12. 2020
Mince se padělaly celou historii lidstva, nic nového. S tím jak roste jejich cena vyvíjí se i technologie. Do budoucna to může být ještě horší, např. když někdo vymyslí 3D tiskárnu z ražebních kovů atd. Působíte dojmem investora do mincí, tak si nakupte současné mince ČNB nebo jiné s ochrannými prvky a budete v pohodě.
Zaregistrován
26. 2. 2020
Z moudrých knih (Gejza chlapovič - Kremnická mincovna, popř.Radek Havel - Raritní československé imnce) a mého soukromého archívu poznámek lze dát dohromady tyto informace:
-- v dopolední směně 13.12.1962 se provedla zkušební razba s předběžnými razidly z připravených 15 000 rondelů nakonec v počtu celkem 8 916 ks
- nultá série (tzv. ověřovací) definitivními razidly (údajně opět líci s ročníkem 1962) dne 15.1.1963 v počtu 18 398 ks
Tož asi tak....
Přesto si myslím, že je to pár kousků, ne všechny pak byly dány do oběhu a aby někdo prodával 2-5 ks těchto vzácných vzorových ražeb je nesmysl...
S Barbarem jsme Vás na skutečmost, že jde nejspíš o falza už shodně upozornili (ikdyž si arbar myslí, že jsme jeho názory opsal 😁 )
Zaregistrován
10. 3. 2009
MikyM napsal/a:
S Barbarem jsme Vás na skutečmost, že jde nejspíš o falza už shodně upozornili (ikdyž si barbar myslí, že jsme jeho názory opsal 😁
Zásah do čierneho😆
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.