Moderátoři: smith, Guldiner, Charon

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#121 - 25. 7. 2011, 18:46

by ma zaujimalo , ako niekto spozna dorazbu z originalneho razidla od original mince. ste smiesny.
opet nicim nepodlozene reci , keby mame sudnictvo ako v amerike, tak by vas za tieto kecy kremnica vyzliekla do naha 🙂 😁
chlapci ja nemam problem uznat ze som sa mylil ,ale dajte sem oficialne dokazy a netlachajte len tak do vetra nicim nepodlozene veci😉
ps : neviem preco si dracek myslis ze falzum dukatov sa dalo spravit len okolo roku 1995... skuseny padelatel si ho dokazal urcite spravit na kolene aj v napriklad roku 1950😉

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Tomako

Moderátor

Zaregistrován
22. 7. 2007

#122 - 25. 7. 2011, 18:54

mam tentyz dotaz jako Jano - pokud vemu 90 let stary dukat ktery bude zbaven veskere patiny a patricne nalesten a vedle nej dam nove vyrazeny z uplne stejneho razidla jak se pozna rozdil?

jano7B9 napsal/a:

by ma zaujimalo , ako niekto spozna dorazbu z originalneho razidla od original mince. ste smiesny.
opet nicim nepodlozene reci , keby mame sudnictvo ako v amerike, tak by vas za tieto kecy kremnica vyzliekla do naha 🙂 😁
chlapci ja nemam problem uznat ze som sa mylil ,ale dajte sem oficialne dokazy a netlachajte len tak do vetra nicim nepodlozene veci😉
ps : neviem preco si dracek myslis ze falzum dukatov sa dalo spravit len okolo roku 1995... skuseny padelatel si ho dokazal urcite spravit na kolene aj v napriklad roku 1950😉

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#123 - 25. 7. 2011, 18:56
mam tentyz dotaz jako Jano - pokud vemu 90 let stary dukat ktery bude zbaven veskere patiny a patricne nalesten a vedle nej dam nove vyrazeny z uplne stejneho razidla jak se pozna rozdil? jano7B9 napsal/a: by ma zaujimalo , ako niekto spozna dorazbu z originalneho razidla od original mince. ste smiesny. ...

tomako ale ved presne to iste sa pytam ja😃 😁

... Som tu deň a noc ...

Tomako

Moderátor

Zaregistrován
22. 7. 2007

#124 - 25. 7. 2011, 18:59

ja vim.......ale ja to napsal krasnejc😃

jano7B9 napsal/a:

tomako ale ved presne to iste sa pytam ja😃 😁

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#125 - 25. 7. 2011, 19:00

ano🙂 napisal som to jak madar

... Som tu deň a noc ...

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován
10. 3. 2009

#126 - 25. 7. 2011, 19:05

Dráčik - žiješ mimo reality. Minca vyrazená z originálneho razidla na originálny strižok bude vždy originálom. A nezáleži, v ktorom časovom období bola vyrazená. Novorazby neexistujú. Existujú len originály a falzifikáty. 😉
Ak máš dôkazy o falzifikátoch, tak podaj trestné oznámenie. Ak nie, tak zbytočne nemúť vodu.

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován
22. 7. 2011

#127 - 25. 7. 2011, 19:06

Já tuto diskuzi z mé strany uzavírám, protože to je Jano z tvé strany stále o ničem. Mysli si svoje a místo aby jsi měl zájem získat i jiné názory, žij rači v nevědomosti. Vím, že například na Slovensku nejsou žádné aukce, nebo malé a proto se vyprav do Čech, kam se například do Prahy sjíždějí i kolegové ze Slovenska. Ty by tě hodně rychle vyvedli z omylu. Máš další možnost navštívit Vídeň, kde se scházejí středoevropští sběratelé. Některá zlatá falza se například nechají poznat podle barvy zlata a pokud víš z chemie, podle příměsí se nechají poznat přímo doly atd.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

NumizmatSR

Uživatel

Zaregistrován
22. 3. 2009

#128 - 25. 7. 2011, 19:19

Jano, poradím Ti...trochu chod medzi ľudí, medzi ozajstných odborníkov, na aukcie a atd a trochu Ti to možno rozjasní mysel...Ty si naozaj myslíš, že v Kremnici bolo vždy všetko s kostolným poriadkom?Si robíš srandu?Evropu síce nepoznám, ale to čo napísal on, by som nenapísal lepšie a dávam mu plne za pravdu...A ked sa pýtaš na origo a dorazbu...Spýtaj sa fundovaných odborníkov , ktorí majú mnohokrát väčšie vedomosti ako rádoby znalci...

Tomako

Moderátor

Zaregistrován
22. 7. 2007

#129 - 25. 7. 2011, 19:21
Já tuto diskuzi z mé strany uzavírám, protože to je Jano z tvé strany stále o ničem. Mysli si svoje a místo aby jsi měl zájem získat i jiné názory, žij rači v nevědomosti. Vím, že například na Slovensku nejsou žádné aukce, nebo malé a proto se vyprav do Čech, kam se například do Prahy sjíždějí i kolegové ze Slovenska. Ty by tě hodně rychle vyvedli z omylu. Máš další možnost navštívit Vídeň, kde se scházejí středoevropští sběratelé. Některá zlatá falza se například nechají poznat podle barvy zlata a pokud víš z chemie, podle příměsí se nechají poznat přímo doly atd.

nj tak kdyz ma nekdo moznost udelat si pred aukci chemicky rozbor,tak je jasny ze pozna pozdejsi dorazbu od puvodni mince,tim se to cele vysvetluje

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#130 - 25. 7. 2011, 19:39

ale co to hovorite? aky chemicky rozbor? tym nikdy nikto nedokaze pokial sa na razbu pouzili roztavene napriklad jednodukaty toho alebo mladsieho rocnika .... 😉

... Som tu deň a noc ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.