Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#11 - 16. 7. 2007, 23:16

No, pravdou zustava, ze o padelcich ke skode sberatelu Ceskoslovenskych statovek se mi nic moc nedoneslo, ale onehda jsme na tohle tema debatovali s doktorem Smerdou z MZM a on rikal ze videl opravu temer dokonaly padelek nejake vzacne RU bankovky a byl opravdu problem prokazat, ze je to padelek. Zase, ale nechci tvrdit, ze tohle je padelek, jen ukazat ze i bankovky se padelaji, i kdyz asi ne tak casto jak mince, zaplatpanbuh🙂

S tim, ze by se k nim daval certifikat pravosti, jsem se sice nestkal, ale vsechny aukcni spolecnosti davaji zaruky na pravost s moznosti vraceni penez (musi, podle zakona), tohle ovsem u te aukce postradam, mozna je prava, ale pokud je k tomu pripsane neco jako : Ja jich mam nekolik, neni to padelek od dr. Mesz. a podle fotky musite poznat ze je prava.. no nevim nevim.

Hele a nikdo po nem nechce, aby napsal ja jsem Pepa Vomacka z Dolni Lhoty a sbirku mam pod uvolnenym prknem v obyvaku (jakakoliv podobnost s realitou je ciste nahodna🙂 ) Ale aspon nick by uverejnit mohl.. Zkratka, jak uz jsem psal, ze vseho nejvic, mi vadi ten pristup...

Matej

Uživatel

Zaregistrován
12. 5. 2007

#12 - 16. 7. 2007, 23:21

V tom sa zhodneme, tiež mi vadí ten prístup. A takto súkromne 😉 išiel by si do toho? 😎

Matej

Uživatel

Zaregistrován
12. 5. 2007

#13 - 16. 7. 2007, 23:26
No, pravdou zustava, ze o padelcich ke skode sberatelu Ceskoslovenskych statovek se mi nic moc nedoneslo, ale onehda jsme na tohle tema debatovali s doktorem Smerdou z MZM a on rikal ze videl opravu temer dokonaly padelek nejake vzacne RU bankovky a byl opravdu problem prokazat, ze je to padelek. Zase, ale nechci tvrdit, ze tohle je padelek, jen ukazat ze i bankovky se padelaji, i kdyz asi ne tak casto jak mince, zaplatpanbuh🙂 S tim, ze by se k nim daval certifikat pravosti, jsem se sice nestkal, ale vsechny aukcni spolecnosti davaji zaruky na pravost s moznosti vraceni penez (musi, podle zakona), tohle ovsem u te aukce postradam, mozna je prava, ale pokud je k tomu pripsane neco jako : Ja jich mam nekolik, neni to padelek od dr. Mesz. a podle fotky musite poznat ze je prava.. no nevim nevim. Hele a nikdo po nem nechce, aby napsal ja jsem Pepa Vomacka z Dolni Lhoty a sbirku mam pod uvolnenym prknem v obyvaku (jakakoliv podobnost s realitou je ciste nahodna🙂 ) Ale aspon nick by uverejnit mohl.. Zkratka, jak uz jsem psal, ze vseho nejvic, mi vadi ten pristup...

V podstate som chcel vyjadriť presne to, že naštastie sa na našom trhu nenechádzajú (ja som sa s nimi doteraz nestretol ani nedopočul) novodobé falzifikáty vzácnych čs. štátoviek a bankoviek. Predsa len tá výroba bude o niečo náročnejšia ako pri minciach. A aj tak by sme Vás prekukli ! Takže ruky preč šmejdi ! 😈

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#14 - 16. 7. 2007, 23:50
V tom sa zhodneme, tiež mi vadí ten prístup. A takto súkromne 😉 išiel by si do toho? 😎

No.. na internetove aukci asi ne, ale pokud bych ji mel moznost koupit za ty penize bud nekde v kamenym obchode a nebo na aukci CNS, tak bych se zacal vazne zamyslet nad tim, ze i s jednou ledvinou se da zit😃

Matej

Uživatel

Zaregistrován
12. 5. 2007

#15 - 16. 7. 2007, 23:55

:lol: presne toto som tvrdil aj ja asi pred pár mesiacmi. Keď mi prišlo vyúčtovanie jednej aukcie. Človek sa uskromní a vlatne tú druhú ľadvinu vôbec nepotrebuješ. (aj keď neviem neviem či by stačila na 5000 Kč 1919 - v jednom našom bulvári prichytili jedného blázna, ktorý cez internet predával svoju ľadvinu za cca. 80T sk. 😲 - na druhej strane, keď si mladý určite by prihodili 😉 )

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#16 - 16. 7. 2007, 23:58
:lol: presne toto som tvrdil aj ja asi pred pár mesiacmi. Keď mi prišlo vyúčtovanie jednej aukcie. Človek sa uskromní a vlatne tú druhú ľadvinu vôbec nepotrebuješ. (aj keď neviem neviem či by stačila na 5000 Kč 1919 - v jednom našom bulvári prichytili jedného blázna, ktorý cez internet predával svoju ľadvinu za cca. 80T sk. 😲 - na druhej strane, keď si mladý určite by prihodili 😉 )

Jen 80T, tak to si ji necham🙂 A vzhledem k tomu ze se cena 5000kc 1919 po 12 letech zpetinasobila, tak se docela bojim, co bude priste..🙂

Matej

Uživatel

Zaregistrován
12. 5. 2007

#17 - 17. 7. 2007, 00:01
Jen 80T, tak to si ji necham🙂 A vzhledem k tomu ze se cena 5000kc 1919 po 12 letech zpetinasobila, tak se docela bojim, co bude priste..🙂

A nie je zvláštne, že sa tá posledná 5000 kč predávala za pevnú cenu a nie v aukcii? Hmm...

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#18 - 17. 7. 2007, 00:04
A nie je zvláštne, že sa tá posledná 5000 kč predávala za pevnú cenu a nie v aukcii? Hmm...

To sice jo, ale za 1 500 000 byla prodejna a pomerne rychle a vsadim boty, ze to nebyl jediny zajemce ochotny zaplatit takovou castku.. a pokud by byla v aukci, absolutne si netroufam hadat kam by se cena vysplala..

Matej

Uživatel

Zaregistrován
12. 5. 2007

#19 - 17. 7. 2007, 00:07
To sice jo, ale za 1 500 000 byla prodejna a pomerne rychle a vsadim boty, ze to nebyl jediny zajemce ochotny zaplatit takovou castku.. a pokud by byla v aukci, absolutne si netroufam hadat kam by se cena vysplala..

Tiež verím, že nebol len jediný záujemca. Nuž, ale prečo potom za pevnú cenu? Nevidím do toho až toľko, ale osobne si myslím, že v renomovanej aukcii by vyniesla viac. Na takúto bankovku sa zíde pár ľudí, ktorí si povedia, že ju chcú mať za akúkoľvek cenu a to sa potom dejú divy.

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#20 - 17. 7. 2007, 00:09
Tiež verím, že nebol len jediný záujemca. Nuž, ale prečo potom za pevnú cenu? Nevidím do toho až toľko, ale osobne si myslím, že v renomovanej aukcii by vyniesla viac. Na takúto bankovku sa zíde pár ľudí, ktorí si povedia, že ju chcú mať za akúkoľvek cenu a to sa potom dejú divy.

To mi taky nejde do hlavy, ale co se stalo, stalo se🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.