Zaregistrován
10. 6. 2006
Krásny fufník, gratulujem.😉
Zaregistrován
25. 3. 2009
Poprosil by som o pomoc s určením tohto mrzáčika, označenie mincovne je K P.
Zatiaľ je to moja jediná minca Albrechta a na lepšiu si musím ešte počkať.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Albrecht a Alžbeta, denarius triales, Kremnica, Konrad Polner, 1440, Pohl 127-10.
Zaregistrován
12. 6. 2012
nečistený, trochu horší, zdanlivo nezaujímavý, ale svätoladislavský denár Alberta? tento typ je znamy u Vladislava I. (H602) no kolopis (M ALBERTI...) jasne svedčí o Albertovi, aj mincovňa je známa (W-O) rozšírená hlavne za Vladislava.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
nový typ denára a žiadna reakcia? nejde tu o stav ale o zretelne dokázaný nepublikovaný denár
Zaregistrován
24. 3. 2010
No, veď si všetko predsa napísal, tak akú reakciu očakávaš? 🙂 Môžem ti akurát zagratulovať, že je tam zreteľne ALBERTI. Na druhú stranu veľká škoda toho šrotového stavu. Na tretiu stranu je to ideálna vec pre odborný numizmatický článok.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ale nedá mi to...je to skutočne veľmi vzácna minca a skutočne to stojí za publikovanie. Odporúčam osloviť Mareka Budaja a dať to na papier. Z pohľadu uhorského mincovníctva je to významná minca. Gratulujem. 🙂
Zaregistrován
24. 3. 2010
Posledný postreh...na trhu sa v poslednej dobe objavilo zopár sv.Ladislavských denárov Vladislava I. so značkou W-O, doteraz pomerne vzácnych. Takže sa mi naskytuje otázka, či...
Zaregistrován
5. 4. 2021
To sú Albertove denáre tak řídké alebo nieje o ne záujem že tu je posledný príspevok spred 4roch rokov ?😃
Tu moj denár Alberta ktorý je na ceste:
Obrázky:
PRO PATRIA ARIS ET FOCIS
Zaregistrován
24. 3. 2010
Oživím vlákno košickým obolom, ktorý mi dnes pricestoval.
Krása v jednoduchosti...ondrejský kríž, korunky, značka a štít. Pre kolegov za riekou Moravou dávam do pozornosti svojské košické stvárnenie českého leva. Je to taká líštička.😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.