Zaregistrován
30. 3. 2008
Zdravím,
chtěl bych si koupit nějaké nové album. Slyšel jsem, že některá alba časem z bankovek trochu sežerou barvu. Prej je nejlepší Lindner. Máte s ním někdo zkušenosti?? Dík za odpověď 😉
Zaregistrován
11. 5. 2007
Nejlepsi je mporta](http://www.importa.nl/en/overige.htm). Konkretne pouzivam Collection bindery jako alba a V-leaves jako listy. U nas prodava treba Filatelie Klim, ale ti jsou hodne drazi. Vzhledem k priznivym kurzum doporucuji objednat primo z Importy, cena je 14€ za album a desky a cca 6.99€ (nepamatuju si to presne🙂 ) za 10 listu.
Zaregistrován
30. 3. 2008
Rihav, moc děkuju 😉
Zaregistrován
30. 3. 2008
Tak jsem jim napsal, doufám, že tu mou strašnou angličtinu nějak přelouskají😋
Zaregistrován
12. 2. 2011
zdravim ve spolek
mam maly dotaz : na aukru se obcas objevuji bankovky ulozene ve starem Albumu ČNB , ktere se mi moc libi , muzete mi nekdo poradit kde takove sehnat popripade nemate nekdo nejake na vic ??
predem dekuji
Zaregistrován
30. 3. 2008
zkus se zeptat všude tam, kde se prodávají bankovky - antik, numismatika, filatelie...
Případně se to občas objevuje na aukru, ale tam do toho Karaziewicz vždy strčí i pár "odpadků" a začátečníci se o to poperou 🙂
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Senfi: koukam kde se da , na aukru jsou vetsinou s bankovkama a ne samotne,jinak jsem tohle album nikde nevidel,koukam i na bazar,bazos atd. a furt nic 😞
Zaregistrován
27. 2. 2010
mike, samotne album tohoto typu moc nechtěj. Pamatuju si, že ses tady na alba ptal a moje rada je pořád stejná: i když je to drahé řešení, doporučuju koupit nějaké profi album. Představ si, že do toho alba, které chceš, vložíš svoje nejlepší kousky v UNC. Když tím budeš listovat, nepopadá ti to? Neoťukají se? Atd. atd. Bude se ti to takhle líbit? Nebudeš nakonec po pár dnech nespokojený?
Využil bych toho, že se blíží Vánoce a zapojil příbuzenstvo. Od jednoho album, od druhého několik balení listů, od dalšího černé mezilisty a máš vymalováno. Ty jsi spokojený a všichni ostatní (aspoň pokud to funguje u tebe jako u nás) taky, protože si aspoň nemusí lámat hlavu, co pod stromeček. Jenom to samozřejmě chce do začátku rozpočítat, jaké listy a kolik jich bude potřeba. Plus rozmyslet si, jaké bankovky vlastně chceš do toho lepšího alba dávat.
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Majkl : neboj ja mam album na me bankovky🙂 , pouzivam listy Importa a misto albumu to mam v šanonu.
ten album čnb jsem chtel jenom ze se mi libi a chtel bych ho pripojit k memu sbirani bankovek , tak jak mam knizky a katalogy,tak jsem si myslel ze by u toho nemel chybet i stare album,kdyz uz mam stare bankovky.
jestli mi rozumis jak to myslim??
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.