Zaregistrován
16. 2. 2008
pavlinka napsal/a:
... V domácím používání, je snad nemožné, aby známka z hawidky šla ven.😉
Leda v případě že mu manželka otluče sbírku o hlavu.
To se naštěstí Tebe Pavlínko netýká 😃
Zaregistrován
21. 12. 2013
No, ten papír mě zajímá taky. Velmi se mi líbí typ béžový, ale hladký od Schaubka, gramáž myslím 200g;ale cena.....Něco jsem našel v Čechách-archy A3 (a nechám oříznout v tiskárně), ale z důvodu reklamy nemůžu uvádět. Velikost taktéž obdobně Schaubek, tzn. nikoliv A4. Průseky tu někdo nedoporučoval, leč se to může zaseknout v tiskárně, takže tzn. "protlaky" pro lepší otáčení stránek🙄 nevím jak to nazvat. Chci ten papír "na věky" nikoliv na 2-3 roky. Když budou známky v hawidkách, nemusí být pH papíru neutrální. Nebo se pletu?
Co by začínajícímu toho moc nemám, ale už teď manželka zvedá obočí při stále mizejících běžných knihách z knihovny náhradou za alba👿 To otlučení o hlavu může brzy přijít.😃
Zaregistrován
23. 10. 2010
babygulka: plastové listy ne, všeobecně preferuji přírodní materiály a tak stačí ty plastové hawidky:)
ano, otřískání o hlavu jistě není vyloučená věc:) stačí ten pohled, když zachytí cenné psaní a po shlédnutí výše pojištění následuje dotaz, zda to tolik opravdu stojí...?🙂 pak teprve nastává chvíle pro diplomacii a odpovědi typu "ano, ale....". No myslím pánové, že si rozumíme;)
Zaregistrován
6. 2. 2009
Na otázku "zda to tolik stojí" treba odpovedať, že nie, len pre istotu je to poistené na dvojnásobok ceny, aby v prípade straty na pošte obe strany aj niečo zarobili. 😉
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
14. 12. 2011
Ahoj.
hľadám kontakt na pána Ivana Rúžičku z Bratislavy ktorý vyrába albumové listy Slovenska .
Za info Dakujem
Zaregistrován
6. 4. 2015
Dobrý deň,
dovolil by som si tu dať odkaz na šablónu pre Albové listy Leuchtturmu, ktoré sa predávajú ako prázdne s vytlačeným rámikom. Je to varianta, aby si mohol zberateľ doplniť zbierku na vlastných listoch, ktoré neexistujú predtlačené. Nápisy a podobne si už môžete zmeniť ako potrebujete.
Text a všetky veci, ktoré si budete upravovať by sa mali pekne vojsť do predtlačeného rámika na liste.
Ak by bol problém, dajte vedieť.
Tu je odkaz na stiahnutie:
https://onedrive.live.com/redir?resid=D685FE64385470CD!88631&authkey=!AKmjaOH9EiQR-h4&ithint=file,docx
Príjemné bavenie sa so zbierkou želám🙂
Tomáš
Zaregistrován
15. 2. 2015
Hezký den , dovolil jsem si vstoupit do tohoto vlákna a ukázat jak jsem začal ukládat sbírku já snad nezklidim moc kritit. Takové poloviční albové listy uložené v sistému zn importa 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2015
Potřeboval bych radu od zkušených harcovníku , trošku jsem předělal albové listy které si dělám, jsou vhodné mé popisky které pišu ke známkam nebo radši je nepsat ? Díky moc za rady a nápady
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2015
Nějak to nemužu ostře vyfotit tady aspoň detail popisek.
Obrázky:
Zaregistrován
9. 2. 2008
No a na co chceš vlastně radu? Na popisky? Tyto albové listy si děláš pro sebe a popisky jakbysmet. Máš to velmi- opravdu velmi pěkné! Vypadá to úplně jinak, jak v zásobníku. Jen to nestojí pár korun- že jo. Myslím si, že každá specializovaná sbírka by měla vypadat takto. Pěkně uspořádané a v kvalitních obalech a hawidkách.😉 Musím taky říct, že ty hawidky jsou kolem známek přesně tak, jak se mně to líbí. Jen tak dál Mirdo a systém se píše s tvrdým y.🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.