Zaregistrován
22. 7. 2011
A co kdybyste si dával předběžně materiál na pomyslné listy do zásobníku a vyhnul se zatím lepení na albové listy? Myslím, že tímto postupem se vyhnete opakovanému předělávání. Vždyť v této chvíli nevíte, jestli současný materiál je ten pravý, jestli čase nezískáte zajímavější známky, nevíte jestli je dáte na albový list samostatně nebo na výstřižku atd. To je běh na delší trať a chvíli to potrvá, než budete s použitelným materiálem naprosto spokojen.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
15. 2. 2015
Myslel jsem tím kouskem dopis 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2015
To je určitě pravda aspoň míněno u celistvostí atd . Známky teto III emise včetně čtyřbloků zoubkování i deskových čísel mám téměř všechny ty tak bych mohl na albové listy uložit . Ty dopisy budou běh na dlouhou trať. 😉
Zaregistrován
22. 7. 2011
Albové listy se nechají koncipovat v několika formách. Například samostatné známky a samostatné dopisy nebo popsaná známka a pod ní upotřebená na dopise, atd. Těch možností je několik.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
15. 2. 2015
Trošku jsem udělal změnu, albové listy budou na bílých hawidkách místo černých myslím že to vypadá lepší když tam mám ty ohraňující rámečky kolem známek.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 5. 2010
;)
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2015
Hezké to máš 😉 , já to mam namyšlené dát na začátek základní sérii v základním zoubkováním a pak na další albové listy další zoubkování , čtyřbloky , deskové čísla a vady. A samozřejmě dopisy.
Zaregistrován
15. 2. 2015
Tak nějak to mám namyšlené řadit. 😉
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2015
Ještě desková čísla.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2010
Hezké, detail - není trochu moc toho povídání? to si člověk přečte v katalogu či pod... osobně mám představu stručnějších album. listů. Ale jinak se mi to tvoje llíbí:)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.