Zaregistrován
8. 1. 2012
Dobrý večer, chcete to špecializované alebo len základne známky ?? Posielam odkaz kde sa to dá kúpiť.
https://www.akfila.sk/slovensko-1939-1945-2/
Ak zato nič nechcete platiť niekto Vám možno niečo pošle.
Zaregistrován
17. 6. 2018
Ahojte,
vyrobil som si albumové listy, ale potrebujem ich dat zaskliť. Vie mi niekto dať kontakt na človeka, ktorý to robí?
Ďakujem
T
Zaregistrován
27. 11. 2014
NELEPTE ZNÁMKY DO ALBA! Zhotovím do Vašich alb Trojan, Pofis, Schaubek, Philac aj. druhy alb a dodatky nových ročníků umafánová zasouvací okénka. DLOUHODOBÁ PRAXE, INZERÁT PLATÍ STÁLE. (mohu zaslat foto e-mailem). V případě zájmu mohu dodat i starší ročníky "Trojan ČR". Více info na: Pavel ŠPIK, P.O.Box 4, 687 24 Uherský Ostroh
Kontakt: jadoh@centrum.czTel. 739 826 223
Tady máš kontakt na pána co dělá již léta.
Zaregistrován
17. 6. 2018
Pošlite prosím foto na mail: vladimir.trvalec@gmail.com. Lepiť známky do albumu určite nechcem. Potrebujem len albumové listy zasklit, aby sa tam dali znamky zalozit.
Zaregistrován
27. 11. 2014
Nevím jestli si to pochopil ale ten pán právě dělá to co chceš. Napiš si jemu o ukázku ale co já vím tak to dělá dobře.
Zaregistrován
12. 5. 2011
To je ten pan, co dela jeden list za stejnou cenu a je jedno kolik tam je policek ?
Zaregistrován
16. 9. 2012
Můžete mi poradit nějaké lepidlo na umafán ?
Zaregistrován
17. 11. 2006
V prodejnách s filatelistickými potřebami speciální lepidlo na lepení umafánu.
Zaregistrován
13. 5. 2019
Dobrý večer,
pokouším si vytvořit vlastní albové listy pro ČSR 1945-92. Vyvstává mi samozřejmě plno otázek.
- Rozměry známek. Jak už se tu někdo před lety ptal, kde zjistit rozměry známek pro vytvoření správně velkých chlívečků pro známky? Pro zkušební list jsem použil obrázky z www.filaso.cz. Samozřejmě mohu známky přeměřit, ale nemám ještě všechny známky.
- Hawidky. Zkouším vše zatím pokusně, takže jsem použil Hawidky v kterých mi přišly známky. Zatím stříhám ručně. Jak je lepší Hawidky lepit? Spojenou stranou nahoru, do strany, dolu?
- Popisky. V dalších verzích asi budu chtít minimálně pod/nad známku Pofis číslo a pak případnou informaci k DV, papíru apod.. Nebo se takové informace na listy nedávají?
Jak se vám list líbí? Je to úplně blbý nebo se to dá použít? Chtěl bych mít list pak vytištěný v barvě (červený znak v hlavičce a červené lipové listy v záhlaví), ale známky zřejmě černobíle.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, jestli by barevný byl jen znak (u známek to nemá moc smysl, nebylo by jednodušší a výrazně levnější jej tam nalepit?
Číslování bych spíš dal pod nadpis pro celou sérii, spolu s dalšími případnými údaji, pod známku náklad (jestli to má smysl.
A co se týče velikosti známek - není jednodušší si je prostě naskenovat?
Ale v principu to vypadá dobře. A možná bych se na ty čísla a texty vyprdl a dal tam jen nějaké podstatné. Třeba "I. / II. typ", "průsvitka" atd.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.