Co jsem jen tak v rychlosti zkouknul, tak u nekterych antickych minci jsou ceny vzhledem k stavu naprosto mimo a troufam si rict ze v par pripadech by mozna zaznamenaly svetovy rekord (opet mysleno vzhledem k jejich stavu, ne k typu celkove), kdyby se prodaly🙂
Na druhou stranu, par minci by se dalo, byt absence sebekritiky vyber znacne zuzuje..
Tak nejak.. zjevne jim tam nekdo dal sbirku s podminkou, ze u ni daji vysoke vyvolavacky. Protoze par minci, jak pise tenzor, tam maji rozumne ceny (o ty pak asi bude boj🙂. Jen co mam zrovna otevrene - Caracalla od 140 EUR (prepocitavam na svet), Plautilla 120, nebo dokonce Julia Soaemias za 210 - sice opravdu je 0/0 co se tyka razby, ale praskly strizek a vypada na jemne vykorodovany povrch (treba jen vypada). No nevim.
U toho poznamku - jsem si vsim, ze v zahranici jdou praskle razby docela nizko. Pritom mi az tak nevadi, kdyz je to prasklina z vyroby. Ale nevadi mi, protoze se tak daji koupit krasne mince levne. Tohle neni ten pripad.
Fakt jsem zvedav na prodeje..
Aliquis: no papir mohli poslat i mne, ale jaksi nekomunikuji😞 Jinak reklamovat u posty tusim musi ten, co posilal.. dokud nebude jasne, ze se mince ztratila, tak penize vratit nechci, myslim si, ze jsem tu minci, ktera je mimochodem pomerne vzacna, koupil pod cenou. Takze i vraceni penez pro me bude znamenat financni ztratu, pokud si ten typ mince budu chtit do sbirky pozdeji poridit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.