Moderátoři: smith
Tak kdopak vocaď byl pomáhat?
Sorry chlapy, ale David Vích je zrovna jeden z těch osvícených archeologů, který už léta propaguje spolupráci s detektoráři a má díky tomu výsledky. Pravidelně publikuje nálezy, nálezci jsou často spoluautory těch článků. Za mě je to jeden z nejproduktivnějších archeologů, tak si nechte ty blbé kecy. To, že novináři z rozhovoru vytrhnou z kontextu nějakou senzaci, je jiná věc.
Tak nemá dávat rozhovory. I křupka z Jílovýho na to přišel dřív,že s novinářema se nemá cenu bavit
Vercingetorix napsal/a:
Za všechno vždy můžou novináři poslední dobou..svět tak jednoduchej nebude.
Určitě nemůžou za všechno, ale je jich také dost, jejich články musí prodávat noviny, to je pro ně alfou i omegou.
Osobně mám s nimi také špatnou zkušenost, před pěti lety mě spolužačka z VŠ požádala, jestli se mnou může udělat rozhovor o detektoringu a numismatice do novin. Rozhovor byl v pohodě, pěkně jsme si popovídali. Poslala mi ho ve wordu k odsouhlasení, provedl jsem tam nějaké změny, které se jí líbili a pak vyšlo úplně něco jiného, napůl smyšleného. Spolužačka se mi pak omlouvala, že nějaký její nadřízený redaktor řekl, že to není zajímavé, překroutil má slova, aby z toho byla právě nějaká senzace. Když jsem to pak viděl, byl jsem nasraný a zařekl jsem se, že už novinářům nikdy nic neřeknu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.