Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 2. 2009
Podarilo sa ti tu Aureu vyriesit? Ja som sa na to dnes pozrel a uz taham🙂
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
7. 5. 2011
Chtěl bych se zeptat zda je vyhledávač ještě plně v provozu (nezobrazují se mi obrázky) a zda je stále možno získat PREMIUM účet (na stránce jsem nenašel žádné info). Děkuji s pozdravem SK.
Zaregistrován
7. 5. 2011
...a rovnou bych se chtěl zeptat zda neexistuje něco podobného pro aukce na Aukru (aukto archiv lze bohužel přímo prohledávat jen dle čísla aukce)? Děkuji SK.
Zaregistrován
23. 12. 2010
Taky bych měl zájem..
Zaregistrován
3. 2. 2011
Dovolím si odpovědět na dotaz "PREMIUM ÚČET", osobně ho mám a mohu říci, že je to při vyhledávání velmi užitečná. Pokud má někdo zájem, přečtěte si začátek tohoto vlákna - stránka 1 ze dne 17.3.2013.
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/aukce-vyhledavac-13778x1
Zaregistrován
23. 12. 2010
Mám ho taky, ale ty obrázky fakt chybí.
Mě by vyhovovalo i platit nějaký roční "PREMIUM" paušál, kdyby ty výsledky byly (v rámci možností) kompletní..
Zaregistrován
7. 5. 2011
Uvidíme zda se autor ozve. Také bych neměl problém platit pravidelně (o takové projekty je potřeba se starat a to prostě stojí peníze).
Co se týče obrázků tak ve vlákně je zmínka o autorských právech k fotkám tak možná to bude onen problém...
Zaregistrován
10. 3. 2009
Pozerám, že stránka aukce.comli.com je už mimo prevádzky. Škoda. Vyhľadávač v aukciách ČNS by sa hodil...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 2. 2009
Mozes vyskusat moj vyhladavac, staci zmenit krajinu na Cesku Republiku a bude to odfiltrovane.
Vyhladavanie je citlive na diakritiku, ale nie na male a velke pismena
Mozno mi tam chybaju nejake novsie aukcie a pri starsich ceny. Doplnim... stale sa na tom pracuje, ale uz to necham online
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
10. 3. 2009
Vanya - dal som do vyhľadávania slovo "dukát", zvolil krajinu Česká republika, vyskúšal som a ...
"vyhľadávanie je citlivé na diakritiku" - to by som zmenil a diakritiku neuvažoval, pretože napr. dukát môžeme nájsť aj ako dukat, ducat,...
Výsledky boli bez obrázkov. Jediný bol pri položke Aurea Numismatika, 7.eAuction , Lot No: 714 (Probe in Copper - Proof). Tá podľa mňa nie je v poriadku.
- určite nebola v eAukcii (položky v eAukcii mali číslovanie od 4500)
- jej aukčná cena nebola 466 CZK (pri tejto položke by som sám zaplatil viac)
Pravdepodobne máš chybu v importe dát...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.