Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
11. 8. 2009
Ahoj, chci upozornit na to, že aukro neověřuje, kdo se jim zaregistruje, registraci může vyplnit i malé dítě nebo kdokoliv na smyšlené jméno, stačí napsat na jkou adresu chcete zaslat obyčejný dopis s heslem, kamkoliv, pošta ho doručí i když na adrese nebydlíte, nechá ho nad schránkami, vy ho vyzvednete a můžete začít. Takhle pak dotyčný může prodávat a inkasovat peníze a zbozí nezasílat,.... nikdo na něj nemůže, nikdo takový na té adrese nebydlí, pokud jde o panelový dům, tím lépe a vy budete brečet. Mě se stalo to, že na mé jméno někdo vyplnil registraci a já se u nich nikdy neregistrovala, ted po mě chce aukro poplatky a posílá na mě vymahací agenturu.
Zaregistrován
22. 2. 2010
Dobrý den,
nevím jak moc je to náročné ale zcela jednoznačně by měl jít tento problém řešit. Požádat Aukro.cz o prověření IP adresy počítače ze kterého se uživatel připojuje, zjistil majitele rozsahu vše kterem se IP adresa nachazi (telefonica, tmobile a jini) pozadat zjisteneho vlastnika o prohledani zaznamu propojeni IP<->KLIENT a predani teto informace nejspis tedy asi soudu/policii? Stejne tak se na nejaky ucet posilaji penize ten ucet ma jiste vlastnika. Ale asi to cele stoji na tom kolik vam ta osoba nadelala dluh. Kazdopadne pozadejte aukro o zmenu hesla aby nemohl vesele pokracovat😉 V nasi zemi kde jde vse (co se zrovna hodi) podle zakonu je dost mozny ze si vas budou prehazovat, dluh bude narustat atd 😕 preju hodne stesti
Zaregistrován
8. 4. 2010
Pokud ovšem nebyla udělána registrace z veřejného internetu.
Zaregistrován
24. 2. 2010
Další megapodvod na Aukru. Ten rohlík byl tvrdý.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2011
ad Bohous_K : to jsem se nasmál !!
Zaregistrován
20. 7. 2011
.......... je to staré, ale zasmál jsem se, až mě tekly slzy ............ je to přímo perla!!!
Zaregistrován
10. 1. 2012
bacha na kupujícího ´´filatelik2´´ je to neplatič,ignoruje výzvy,po hrozbě sporu a ještě nabídnutí slevy se ozve-slíbí a pak zas to samé dokola...............nakonec po negativních komentářích vám je s usměvem opětuje
Zaregistrován
31. 12. 2011
A to ale lidi ze?
Porad nemuzu uspokojit co mi ten h...l z...ch...a napsal v komentari...
Ale aukro rika ze ho nazor k veci je spravny
Zaregistrován
23. 3. 2009
Díky za varování!
Zaregistrován
10. 1. 2012
doufám že s ním nemáš stejnou zkušenost....je to děs jak tě někdo měsíc tahá za nos a pak mi zkurví 100% čistou obchodní záštitu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.