Zaregistrován
23. 10. 2010
Taky byla schovaná pod uhlím, čiperka?😉
Jinak ten známý - prolejzač doporučuje na půdách především koukat pod podlahu, tam našel nejzajímavější věci. A s detektorem bych na známky asi stejně nanarazil:)
No máti koupila domek ve středních čechách, asi 10 let zpět a ten byl po cirkusákovi. Takže půda dobrý:) Obrovský makety zvířat (papír-dřevo) byly sice k hov.., ale například kamarádovi bubeníkovi udělaly radost starý činely, po vyčištění sme dokonce zjistily, že Zildijany. A taky tam dle avíza měla bejt pistole, která se sice oficiálně nenašla, ale dle sdělení jednoho ze zedníků našla...
Zaregistrován
27. 3. 2009
:mrgreen: Pod uhlím bych ji nehledal. Tam by zůstala spíš pro archeology. Anebo nadšence, kteří hledají všude a všechno...🙄 Já jsem JEN filatelista.😉
Zaregistrován
12. 6. 2012
Máš napsat rovnou, že se ti přilepila.😉
Podobný poklad jsem našel taky. Jenže jsem nebyl sám a on (myšleno poklad) nenašel mne. 😞
Zaregistrován
27. 3. 2009
Zkus svůj příběh prodat Rosamundě Pilcher nebo jak se ta paní jmenuje.🙂 Já si vůbec nestěžuju a jsem spokojený. Jinou už bych ani nehledal. Perfektně nám to klape. To víš, horalky nejsou žádný měkoty...
Zaregistrován
12. 6. 2012
Rózakundě? A dyť by to byla nuda ...😞
Zaregistrován
27. 3. 2009
:lol: Hele, aby ses nedivil... Podle toho, co slýchám, to v těch sr..... ani jinak není. A měl bys další prostředky na doplnění zbírky...😁
Zaregistrován
12. 6. 2012
Já nevím, život poustevníka v přímém přenosu taky nikdo nevysílá. I když pravda v Norsku dávali 7 hodin ohně v krbu.😃 Nebo to bylo Finsko?
Zaregistrován
23. 10. 2010
norsko tuším. a taky 7hod záběr z lokomotivy na krajinu na trati oslo-bergen:)
Zaregistrován
12. 10. 2010
A taky pletení
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.