Zaregistrován
25. 11. 2016
běž radši spinkat, ať máš sílu na tvorbu hodnot😉
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
21. 12. 2015
Neni rozdil mezi bitcoinem nebo dolarem, korunou nebo eurem v tom, ze nejsou nicim kryte. Jedina hodnota je v tom, ze verim, ze si za to budu moct neco koupit nebo ze to ode me nekdo koupi. Casy, kdy meny byly kryte a bylo je mozno smenit na zlato (a kdyz stat netiskl mnoho papirku, prisel bankrot, viz R-U v roce 1811) jsou davno pryc. FED, ECB, CNB - vsichni si emituji penize jak kouzelnik z klobouku. A tady je vyhoda bitcoinu - jejich pocet je konecny, nikdo nemuze pridelavat.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Zdenda-Kubik napsal/a:
A tady je vyhoda bitcoinu - jejich pocet je konecny, nikdo nemuze pridelavat.
To nie je celkom pravda. Bitcoin sa rozmnožuje delením - viď vznik Bitcoin cash a Bitcoin gold. Nie je to síce hlavný blockchain, ale defakto je to spôsob ako jednoducho navyšovať pôvodný limit. Raz niekto prelomí aj obmedzenie pre samotný bitcoin. A ani by som sa nedivil, keby to bol sám tvorca bitcoinu, ktorému došli reálne peniaze pre reálny život v reálnej ekonomike.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
10. 3. 2009
Táto informácia mi príde ako veľké riziko, keďže cca 100 ľudí, ktorí vlastnia 20% všetkých bitcoinov môže veľmi jednoducho a efektívne ovplyvňovať trh s bitcoinom (pokiaľ ho už aktívne neriadia).
The Bitcoin Whales: 1,000 People Who Own 40 Percent of the Market
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
30. 8. 2007
Tulipany prekonali 15k aj 16k, na bitstampe dosiahli 16666$, inde aj cez 17k. Momentalne je na programe korekcia - 13365$ a klesa, co je dobre lebo mam nastaveny nakup pri cene 10k😉
Obrázky:
Zaregistrován
30. 8. 2007
Na pobavenie - co vam dnes kupi jeden bitcoin a co 46 bitcoinov😲 :
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2015
To neni zadne deleni, to je zalozeni nove meny a az budou vytezeny vsechny bitcoiny, tak uz to delat nepujde. Teoreticky si muzu i ja udelat kubik coin, kazdy si muze rict, ze tady navazu na puvodni blockchain a pojedu si sam svoje.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Spíš Zdencoin.
Ftipný na tom ovšem je, že proti tomu hypoteticky existujícímu coinu se staví reálné věci. Jako, kdyby si za to koupil někdo virtuální auto, bylo by to pochopitelnější.😎
My jsme vůbec v poslední době taková virtuální civilizace. Akorát furt nechápu, že není tlak, při současné redefinici čehokoliv, na zoofilní manželství. Vždyť je to pěkný, když má panička ráda svýho psíčka, ne? A Ovčáček ovečku.
Zaregistrován
25. 11. 2016
ale, to, že to směřuje k "virtuální" civilizaci se ví už dávno, vč. ekonomických teorií, kdy firmy co nevlastní nic nového (patenty, data o uživatelých) budou mít skutečné bohatství a moc... např. takový google, už jen získat licenci na půjčování a to bude revoluce😉
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jo, mně se párkrát virtuálně vyptávali/chtěli vyptávat jaké znám nábytkářské prodejny. Nechápu, k čemu jim ta informace měla být dobrá, židle není rohlík, aby se kupoval každou chvílu. Toho posledního jsem odbyl slovy, že takových letáků na hovno chodí tuny a von to položil.😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.