Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
No jejda!! Většina padělků je ovšem spíše napodobenina, taky i proto, že málokdo dřív věděl jak ty přetisky vlastně vypadají a i dnes, si troufám tvrdit, je povědomost ve světě minimální. Ale ono to platí pro většinu těchto přetisků po první i po druhé válce, jinak by v exponátech (si musím rýpnout) nemohly být naprosto primitivní padělky. Takže pochopitelně s atestem se to musí kupovat. I když, ten základ tam jsem koupil bez atestů a v podstatě nezkoušený, ale "bylo mi to schváleno" a atestováno. Ve "Frankujete filatelisticky?" jsem předvedl i dopis ve kterém jsem to posílal. Ten s tím mořem automatových Jindřichových Hradců.🙂
Zaregistrován
20. 6. 2011
Po dlhšom čase pridávam niečo aj ja - konečne som dal dokopy Fiji 1938/55, všetky zúbkovania a typy podľa Michela. Niektoré sú *, iné , dve najvyššie . Librovka má aj spodný okraj s číslom, ktorý je skrytý v hawidke, preto sa zdá, že zúbkovanie nie je ok :-)
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
Máte pěkné albové listy 😉 . O tyhle obludky se také pokouším, ale v kvalitě ražené. Ještě mi ovšem chybí (dle Michla) 11 známek🙄. Koncovky se v této sérii dají koupit za rozumné peníze, ale některé vzácnější varianty kresby/perforace, to je běh na dlouhou trať.
Zaregistrován
7. 6. 2011
vsichni jsme tady svym zpusobem maratonci....
Zaregistrován
23. 10. 2010
Nejlepší je Juraj VI.🙂 Najprv Jurko, potom Betka;) ale jinak hezké!
Zaregistrován
7. 4. 2013
U některých emisí se to těžko posuzuje, protože u těch prvních s "Bětkou" jenom vyměnili portrét tatínka za dcerku😃 .
Zaregistrován
7. 6. 2010
Zaregistrován
7. 4. 2013
Tady je "Bětka" z Fiji (na obr. chybí 5 Sh se zlatými cihlami a 10 Sh s papájou). A je hezky vidět, jak si u půlky hodnot "vypůjčili" obraz ze starší emise s KGVI (viz příspěvek jimbopepo). Kdo by se taky pořád navrhoval s novými známkami 😃 .
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
Basutsko 1961, nova mena 100 cents = 1 rand
Obrázky:
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
7. 6. 2010
Nyasko, 1963
Obrázky:
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.