Zaregistrován
7. 6. 2010
a tak zas ked plati za server 250 eur tak tiez to neda len tak zadara.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
27. 2. 2010
Tak to gratuluju! A přeju plný úspěch. Já pro syna odkládám horší stavy, které vyřazuju z alba. Ale pozor: nachystejte se na to, že ten pocit, kdy si člověk ráno přečte v novinách, jaké světlé zítřky nás a zvlášť naše děti čekají, a večer zjistí, že je na prodej hezký kousek za takových 10 a více tisíc, není věru nic moc! 😉 Udělat si radost a okrást to nebohé dítě nebo být zodpovědný tatínek? 😉
Zaregistrován
12. 2. 2011
dekuji
no to bude jednoduchy , ja zas tech penez tolik nemam takze ja budu kupovat levnejsi bankovky,uvidime do budoucna,zatim nevim jak zacit
zkus te mi poradit
Zaregistrován
27. 2. 2010
Upřímně řečeno, nevím. Jsem rád, že v této době začínat nemusím - i když já osobně mám proti mnoha lidem tady na fóru docela skluz. Asi bych začal literaturou (četl, četl a četl) a soustředil bych se přednostně na jedno období - možná 1939-1945. To zahrnuje Protektorát, Slovenský štát i poválečný chaos do měnové reformy, takže je toho relativně hodně a když člověk rezignuje na špeky typu poukázky 1.000 a 2.000 korun neperforované, tak je to i sesbíratelné a má to jako celek vypovídací hodnotu. Dají se do toho zahrnout třeba i dnes módní platidla "platná na našem území", existují k tomu černotisky, perforace SPECIMEN, NEPLATNÉ atd. atd. Těžko říct, fantazii se meze nekladou.
Zaregistrován
12. 2. 2011
dekuji za vas nazor, takze knizky jsem si objednal i casopisy , takze budu cist a cist 🙂 ,
urcite nad vasim nazorem budu premyslet.
a jeste se chci zeptat , jaky to obdobi je asi nejlevnejsi na nakup ?
jak jsem psal nemam tech penez zase tolik, spise jde o to ze mam pred sebou jak se rika dlouhou tratˇ
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.