Zaregistrován
9. 3. 2010
Zaregistrován
12. 2. 2011
jo o tenhle , Ten jsem jeste nekoupil , ten bude pekne drahej , ale casem se na to chystam
Zaregistrován
26. 7. 2007
:)
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
19. 5. 2010
mike-p74: To co napíšu bude sice netaktní, ale možná Ti to do života pomůže víc než rady ostatních.
Pokud chceš udělat opravdu něco pro své dítě, tak mu nekupuj bankovky, ale investuj do jeho vzdělání. Aby nedopadlo jako Ty. Protože člověk, který nedokáže pochopit co znamená:
"Ten katalóg WPM o ktorom som písal v príspevku č.97 si si už "kúpil"?" nebo "kuscsikp(at)gmail(dot)com"
ten to má v životě těžké. A pokud se člověk s inteligencí jakou tady předvádíš pustí do sběratelství čehokoli, tak si na něm akorát obchodníci namastí kapsu.
Zaregistrován
12. 2. 2011
Beru to je to tvuj nazor a ja ti na nej odpovim
tak za 1. pro sveho potomka tyto bankovky budou neco na vic jako bonus
za 2. koukni se co se ukazalo za adresu "kuscsikp(at)gmail(dot)com" , misto zavinace (at) misto tecky (dot)
a za 3. kdyby tam bylo napsany World paper money Tak vim co to znamena
takze se Timto tobe omlouvam ze nejsem mozna tolik inteligentni jako Ty
a za 4. Ja jsem nerekl ze budu ze se pustim do cehokoliv !!!
ptal jsem se na nazor ostatnich !!! a rikal jsem ze je tu plno bankovek peknych !!!! treba afrika a atd.
a jestli sis vsiml plno sberatelu sbira cesko a k temu treba jeste 3staty
takze prosim nenapadej mou inteligenci. Z jedineho duvodu , Neznas me
A neznamena ze kdyz se kazdyho ptam na jeho nazor ze jsem s inteligenci na tom spatne
Zaregistrován
9. 3. 2010
rst - nemyslím, že to treba takto písať. Je to "trošku tvrdo" napísané ...
mike - niekedy nie je na škodu mať vo svojom profile zaškrtnuté políčko verejná e-mailová adresa:
Na hornej lište (treba byť samozrejme prihlásený) Nastavení / Upravit nastavení
Zaregistrován
12. 2. 2011
mam rad uprimnost
je to jeho nazor, ja mu ho neberu , neverim to mu kdyz tam dam verejne email , ze by mi ten email poslal, muj nazor je takovy ze Me chtel spise pred Vami strapnit
to je jeho boj
Zaregistrován
19. 5. 2010
Jen pro tvé info:
ad 2) to že v nějaké emailové adrese je místo zavináče a tečky něco jiného, neznamená že to někdo špatně napsal, ale znamená to, že ten co to psal nechce aby jeho email našly automatické vyhledavač, které mu začnou posílat spam a předpokládá, že alespoň průměrně inteligentní čtenář to pochopí.
ad 3) psal ti odkaz na příspěvek 97, kdyby ses podíval na příspěvek 97, bylo by ti to jasné.
To je vše, buďto si z toho něco vem, nebo ne. Je to na tobě.
Zaregistrován
9. 3. 2010
mike, rst nemal v úmysle upozorniť na to že WPM znamená World paper money, ale na to že keď som sa pýtal na to či si si ho už "kúpil", tak to "kúpil" je v úvodzovkách opodstatnene ...
Zaregistrován
12. 2. 2011
no promin Ze nejsem Expert na pocitace
a za druhe , na tomto Foru jsem tyden i z cestou takze sorry ze to tak neznam
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.