Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Čo tak obrátené garde.🙄
Načo sú nám nefajčiari žiadna daň pre štát😁 😁 ,ale zasa môžu odísť do pralesa.😃
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
to je jako by sis kupoval panskou ochranu a daval si ji na jazyk pred jidlem😁 😁 😁
:mrgreen: ...to s tou pánskou ochranou se vám teda povedlo,jinak musím souhlasit s Grofikem😉
Mám pocit,že Korunka je již s miminkem na mateřské,ale nerada bych kecala, z čehož by nevýhody vyplývaly.Název mateřská dovolená,to jistě musel vymyslet chlap.😈
Tak teď jste mne opravdu pobavili :-)) Je to malinko v něčem jiném, ale s tou mateřskou DOVOLENOU, to opravdu musel vymyslet chlap. Dva drobečkove, na štěstí ne dvojčata, už nějakou dobu na světě běhají, ale je to spousta práce a neexistující volný čas. Když uteču na půl hodinky do místní knihovny, mám to na štěstí jen pár kroků, tak manžel že musí hlídat zrovna radost moc nemá. Těmi výhodami jsem myslela hlavně účast na numismatických aukcích. Ale všechno okolo nese sebou spousty poplatků včetně případných vydražených mincí, a to si zatím při mé vysoké mateřské (3800,-) prostě dovolit nemohu. No a protože jsem si nevzala milionáře, budu muset ještě počkat. Krom toho si myslím, že pokud to nebude problém, mohu se zde účastnit případných rozhovorů i bez toho, aniž bych byla členem, doufám... Toť vše. Prosté a jednoduché...
Jinak dívala jsem se na vaše stránky. Zlobí mi počítač, nebo ty obrázky grošů jsou zůžené? Nějak se mi je nedaří prohlížet.
korunka napsal/a:
Tak teď jste mne opravdu pobavili :-)) Je to malinko v něčem jiném, ale s tou mateřskou DOVOLENOU, to opravdu musel vymyslet chlap. Dva drobečkove, na štěstí ne dvojčata, už nějakou dobu na světě běhají, ale je to spousta práce a neexistující volný čas.
ale dámy, vy si furt vymýšlíte, vždyť vy to děláte rády, je to v podsratě vaše poslání😉 a to ještě k tomu ženské vydrží víc než člověk 😁
fotky náhledů jsou bohužel z nějaké důvodu zdeformované, nevím sice proč, ale stejně jsou pro nečleny malé tak, že na nich není skorem nic vidět😉 výhodou členství je právě plný přístup do databáze s možností zobrazení velkých fotek ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.