Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:29

můžou ty cigarety kupovat dál, ale nekouřit je😉 si z toho můžou třeba dělat odvar a pít ho😉

rozhodně nedoporučuji - pokud teda dotyční nechtějí udělat poslední vůli v můj prospěch (aspoň stran numismatického materiálu)

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:34

kacuro napsal/a:

............... je to v podsratě vaše poslání😉 a to ještě k tomu ženské vydrží víc než člověk 😁

fotky náhledů jsou bohužel z nějaké důvodu zdeformované,

😲 Kacuro,že ty jsi požil....😃

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:36

kacuro napsal/a: ............... je to v podsratě vaše poslání😉 a to ještě k tomu ženské vydrží víc než člověk 😁 ...

dneska mám i chuť něco požít, jenže jsem zrovna přišel do práce a budu tu až do rána ... bohužel je tu totálně zapatlaná klávesnice a některé klávesy i když do nich hodně bouchnu, tak písmenko nevydají😞 no a ještě jak píši rychle, tak z toho vznikl takový paskvil😃

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:38

ale "podsratě" je super slovo ne? Palacký by ze mě měl radost ... 😁 😁

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:46

:) ano, vystihl jsi to dobře, je to naše podsraté poslání 😉
😈 A nevymlouvej se...už si jak Gregy,kterej má O moc daleko a proto jej nemačká......,ale díky tomu se ujalLi ,že.🙂

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:48

Míšo nepodsírej, nebo se budu cítit podsratě😃

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 21:50

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:00

Tak teď jste mne opravdu pobavili :-)) Je to malinko v něčem jiném, ale s tou mateřskou DOVOLENOU, to opravdu musel vymyslet chlap. Dva drobečkove, na štěstí ne dvojčata, už nějakou dobu na světě běhají, ale je to spousta práce a neexistující volný čas. Když uteču na půl hodinky do místní knihovny, mám to na štěstí jen pár kroků, tak manžel že musí hlídat zrovna radost moc nemá. Těmi výhodami jsem myslela hlavně účast na numismatických aukcích. Ale všechno okolo nese sebou spousty poplatků včetně případných vydražených mincí, a to si zatím při mé vysoké mateřské (3800,-) prostě dovolit nemohu. No a protože jsem si nevzala milionáře, budu muset ještě počkat. Krom toho si myslím, že pokud to nebude problém, mohu se zde účastnit případných rozhovorů i bez toho, aniž bych byla členem, doufám... Toť vše. Prosté a jednoduché... Jinak dívala jsem se na vaše stránky. Zlobí mi počítač, nebo ty obrázky grošů jsou zůžené? Nějak se mi je nedaří prohlížet.

Misa ti mozna poradi, jak do knihovny neutikat🙂

jinak ucast na aukcich ja osobne vubec za vyznamnou vyhodu nepovazuji, za cely rok sem byl na jedine a to sem jeste jen vyuzil stolni prodej za par kacek...

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:09

Oli já ti musím oponovat,spousta z nás využívá výhody členství a když už se aukcí přímo nezůčastňuje,tak si objednává písemně z aukčních katalogů😉 .
Ono to utíkání do knihovny nemusí být z pohledu podsrané ženy k zahození🙂 ,ale skrze utíkající aukce na internetových aukcích by mě to štvalo.😕
Ač, když můj manžel byl závislý na Call of Duty a já ještě neměla svůj vytoužený Note book,bývaly doby,kdy bych byla za takovou knihovnu kousek od domu vděčná😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:12

ok, me nepochopeni bude tim, ze ja odesel do knihovny a uz se nevratil...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.