Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
kacuro napsal/a:
............... je to v podsratě vaše poslání😉 a to ještě k tomu ženské vydrží víc než člověk 😁
fotky náhledů jsou bohužel z nějaké důvodu zdeformované,
😲 Kacuro,že ty jsi požil....😃
dneska mám i chuť něco požít, jenže jsem zrovna přišel do práce a budu tu až do rána ... bohužel je tu totálně zapatlaná klávesnice a některé klávesy i když do nich hodně bouchnu, tak písmenko nevydají😞 no a ještě jak píši rychle, tak z toho vznikl takový paskvil😃
:) ano, vystihl jsi to dobře, je to naše podsraté poslání 😉
😈 A nevymlouvej se...už si jak Gregy,kterej má O moc daleko a proto jej nemačká......,ale díky tomu se ujalLi ,že.🙂
...jj,toto se tu taky ujme😉
Misa ti mozna poradi, jak do knihovny neutikat🙂
jinak ucast na aukcich ja osobne vubec za vyznamnou vyhodu nepovazuji, za cely rok sem byl na jedine a to sem jeste jen vyuzil stolni prodej za par kacek...
Oli já ti musím oponovat,spousta z nás využívá výhody členství a když už se aukcí přímo nezůčastňuje,tak si objednává písemně z aukčních katalogů😉 .
Ono to utíkání do knihovny nemusí být z pohledu podsrané ženy k zahození🙂 ,ale skrze utíkající aukce na internetových aukcích by mě to štvalo.😕
Ač, když můj manžel byl závislý na Call of Duty a já ještě neměla svůj vytoužený Note book,bývaly doby,kdy bych byla za takovou knihovnu kousek od domu vděčná😉
ok, me nepochopeni bude tim, ze ja odesel do knihovny a uz se nevratil...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.