Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:16

..já se asi nakazila od Kacura😋 ,nějak jsem tě teď Oli nepochopila😲

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:17

kacuro napsal/a:

... a to ještě k tomu ženské vydrží víc než člověk 😁

To jsi mi připomněl, jak kamarád po jedné akci zhodnotil:
Bylo tam 7 lidí a 2 ženské.....😁 😁 😁

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:18

jo kacuromentální nepochopsie je nakažlivá i po netu 😈

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 22:21

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 1. 2009, 23:43

mozna to tak bude lepsi...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 1. 2009, 17:03

chtěl bych navázat na debaty z jiných vláken a probrat nějaké způsoby, jak prezentovat naši pobočku navenek. po roce fungování máme cca 20 platících členů ... nechci hodnotit, zda je to hodně nebo málo, pojďme se ale pokusit to číslo letos navýšit! nejde mi samozřejmě o to, aby nás byly desetitisíce, ale pro splnění účelu námi založené databáze mincí grošového období je důležité, aby nás bylo co nejvíce, aby se v databázi nashromáždilo co největší množství mincovního materiálu ...

jednou z možností prezentace je napsání nějakých článků na servery ZJ, jak nám bylo nabídnuto ... další možnosti mě napadají např. při zakládání aukcí na internetových serverech, přidat k popisu nějakou větu, kde by byla pobočka zmíněna s příslušným odkazem na náš web. představoval bych si to ovšem nějakou jednotnou formou, aby tu upoutávku používali všichni stejnou, pojďme něco vymyslet ... dalo by se to využít i při vyhrané aukci, když se posléze s prodejcem vyměňují upřesňující maily, pod jménem napsat zase tuto upoutávku, aby o nás co nejvíce sběratelů vědělo ...

dále mě napadá napsat časem nějaké články do NL, jak už tu myslím patason jednou psal, že třeba ty drobné práce o růžici v PG Jana L. nebo tvary A na PG VII. stáli za publikaci, samozřejmě až ty studie nabydou opublikování hodné formy ...

napadá ještě někoho něco? zkuste navrhnout nějak tu upoutávku do aukcí atd. ... ujme se někdo napsání článku na servery ZJ? je jen v našem zájmu, aby k nám přicházeli další sběratelé a plnili databázi ...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
23. 1. 2009, 20:03

predne bysme se pak zcela logicky meli revanzovat Zdenkoj (dneska ma svatek, tak vsechno nejlepsi) a dat na ten web odkaz na priklepni napr.

ja muzu prispet k propagaci, pokud bude vule, umistit na vybrane stranky veho web(http://www.richtera.cz/numismatics) banner (ktery nemame)... chtel bych za to na oplatku nikoliv odkaz na nasem webu, ale chtel sem poprosit o svoleni publikovat nektere vybrane fotky - ne vsechny - (pouze v rozliseni 500x250 - tedy o neco malo vetsim, nez jsou nahledy nyni - tak jak mam na webu vsechny ostatni fotky), pricemz u kazde (!!!) z nich bude uvedeno ze se jedna o nahled fotografie, ktera je v plnem rozliseni pristupna tam a tam...

jako dalsi upoutavka (dracek jiste poradi, ma zkusenosti) by bylo vytvoreni reklamniho zetonku na jedne strane s motivem grose... na strane druhe s nejakou vtipne resenou upoutavkou na web... ale to by bylo az pozdeji, az to trochu rozjedeme asi...

reklamu u tech aukci... nevim. me to nejak problem nedela, az na to, ze je to pakarna, predelavat 200 aukci co mam na priklepni furt dokola...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 1. 2009, 20:18

predne bysme se pak zcela logicky meli revanzovat Zdenkoj (dneska ma svatek, tak vsechno nejlepsi) a dat na ten web odkaz na priklepni napr. ja muzu prispet k propagaci, pokud bude vule, umistit na vybrane stranky veho web(http://www.richtera.cz/numismatics) banner (ktery nemame)... chtel bych za to na oplatku nikoliv odkaz na nasem webu, ale chtel sem poprosit o svoleni publikovat nektere vybrane fotky - ne vsechny - (pouze v rozliseni 500x250 - tedy o neco malo vetsim, nez jsou nahledy nyni - tak jak mam na webu vsechny ostatni fotky), pricemz u kazde (!!!) z nich bude uvedeno ze se jedna o nahled fotografie, ktera je v plnem rozliseni pristupna tam a tam... jako dalsi upoutavka (dracek jiste poradi, ma zkusenosti) by bylo vytvoreni reklamniho zetonku na jedne strane s motivem grose... na strane druhe s nejakou vtipne resenou upoutavkou na web... ale to by bylo az pozdeji, az to trochu rozjedeme asi... ...

jsem myslel u aukcí s mincemi grošového období ... jedině tak se o nás řada sběratelů PG a dílů dozví

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
23. 1. 2009, 20:19

Všechno nejlepší k svátku Zdeny.🙂
Já vím,že se jedná v KH o numismatickou schůzi členů,ale nehodilo by se ač není členem pozvat i Zdenka Jindru,máme s ním(sběratel.com) spoustu společného 😉 a navíc by se právě mohlo tam osobně pořešit vzájemná propagace,reklama aj.mezi ČNS PG,sběratel.com a Přiklepni.
A navíc bych si s ním osobně ráda potřásla rukou.😉

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
24. 1. 2009, 10:56

:roll: Tak to zřejmě nebyl ten nejlepší nápad,když zůstal bez odezvy.
OK,beru jej zpátky,aby nebylo zatěžko ostatním členům ČNS PG se i nadále bavit na téma ČNS PG.
Tímto měním téma.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.