Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
jacx: doufejme... aby sla cena zase do mist, kde se oli chyta financne...
Kacuro: jasne, tady to asi mozny neni... sam povazuju tuto taktiku za nejlepsi. kdyz ale vidim, ze nekdo prihodil na neco, co mam ve sledovani i ja a fakt to chci, proste se zeptam na limit (nebo ho i reknu) a kdyz ma vetsi nez ja, pustim to z hlavy, kdyz sem ochoten dat vic a on ne, poprosim ho, at prihodi muj limit... a bud to bude pod jeho limit a je to jeho a nebo je to nad jeho limit a pod muj a je to moje a nebo je to nad oba limity a vyhral nekdo jinej... osobne si myslim, ze je to lepsi taktika nez se s nim prehazovat...
ok. uzavreme tuto nekonstruktivni idealistickou diskusi v tom smyslu, ze s nekym se proste dohodnout neda, at uz proto, ze nechce nebo nemuze nebo neumi... amen.
asi bych uz mel pochopit, ze na tomto svete je skutecne osobni prospech to nejdulezitejsi... proto to stoji taky vsude kolem za fekalni hmotu. ve skolstvi, v politice, v celym tomhle state i v celym zivote... tahle planeta je proste mimo moje chapani...
Je to trochu o náhodě to je fakt, já jsem na aukru koupil koncem týdne jednu knížku o mincích(až mi přijde pochlubím se) za cca 35% ceny, kterou by stála v aukci ČNS(a sleduji ji cenově cca 2 roky)jen proto, že ji prodejce dal do kategorie, kde ji prostě ostatní nehledali a já tam zcela náhodou nakoukl... 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
LI: také jsem býval takto naivní a všem jsem pomáhal zadarmo z kamarádství, dělal jsem všem taxikáře zadara atd. no a časem jsem se z té iluze probudil, protože mi to ti lidé v případě potřeby neoplatili stejně ... takový je holt život, mám jen pár nejbližších, za které bych dýchal, ostatní mají smůlu ... čímž nechci říci, že někomu nevypomůžu, např. nedávno pavel G. když požádal o nepřihazování na ten haléř Ludvy s tečkou. také jsem ho moc chtěl, ale pak jsem mu tu službu udělal ... nebo před pár dny měla na jeden peníz nejvýše přihozeno Míša, sice jsem ho také chtěl, ale řekl jsem si, že jí ho tentokrát nechám no a pak jsem čuměl, když jsem zjistil, že na něj měla hozeno málo a dostal ho za "dobrou" cenu někdo jiný ... no měl jsem se jí na ten limit asi zeptat, ale za se Míša má přihozeno na každou pátou minci na aukru, to bych nedělal nic jiného, než se jí pořád ptal😃 ... no ale zase abych to dělal moc často, to se mi nechce, protože v 95% když na něco přihazuji, tak je o to zrovna vždycky velký zájem a vítězství me vychází dost draze ...
...tak já vám k tomu taky něco povím.Také uznávám,že je lepší a efektivnější přihodit v poslední minutě a pokud mi opravdu o něco velkého jde,také to tak dělám. Bohužel se mi dost často stává,že se z různých důvodů v dobu končení aukce nedostanu k PC a proto zkusím přihodit aspoň nějaké své minimum v průběhu aukce,s tím,že pokud se dostanu u konce aukce k PC,mrknu na cenu a buď bude cena ještě přijatelná a já půjdu výš nebo se na aukci již vykašlu.
Kupodivu i takto se mi podařilo vyhrát minci za dobrou cenu😎 .
Vím,že jsem měla Kacurko občas hodně malý limit a minci pak mi přehodil a získal někdo jiný za nízkou cenu.....už se polepším Kacuro😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.