Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Také jsem koukal, vždyť superprodejce musí prodat tuším měsíčně za 20 nebo 25 tisíc tri měsíce po sobě tuším nějak ta byly podmínky někdy na podzim...🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
:D JJ,nebaví mě doma jenom tak sedět jako puťka,tak jsem se dala na obchodování .....ještě,že už to vypadá slibněji a už pomažu do 2 měsíců do práce 😉 ..už se nemůžu dočkat.
Ovšem manžel tak nadšený není,byl by nejradši kdybych dostala částečný důchod a byla hezky doma😕
....na superprodejce v Přiklepni si budu muset ještě nějakej pátek počkat😎
No jo koukám úplný velkoobchod....😃
Teď už je jasný, kdo tu nakupuje groše a penízky pod těma přezdívkami, co tu nikdo z nás nezná....😕
...tak o přezdívkách vážně nic nevím 😉 ...máš na mysli,že bych třeba mohla být ten skoro všechno zkupující dědouš🙂
Pokud máte někdo mail na Denaria, hodte mi ho prosím do pošty...Díky🙂
Tak jsem se konečně prokousal příspěvky a
ta XIII je náhodou moc pěkná 😕 😉
domlouvat se na nějakých limitech tu podle mne nemá místo, je to prostě dražba a kdo dá víc vyhraje. Jaký je rozdíl mezi tím, že kacurovi řekneme své limity a tím, že je dáme na aukru? a bacha i tady mohou být pletichy při dražbě trestné 😁 😁
upozorňovat na zajímavé mince před koncem dražby by jsme asi nemuseli a můžeme se na tom domluvit - sám se musím přiznat, že jsem to několikrát udělal😞 je pravda, že to tady čte dost lidí... i když zase na druhou stranu se tady můžou lidi domluvit, jestli někdo uhne🙂
kacuro také slibuje, že už to nebude dělat, se prý i kaje ....🙄
Halo, halo, znalci! Pročpak přihazuje aurelian zrovna na tohohle Václava II.? Nejsem z toho moudrý...
http://www.aukro.cz/item547211677_vaclav_ii_prazsky_gros.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.