Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
no ale meli bysme vic ucastniku !!! hned dva jednou ranou... pravda je, ze by se tam pak asi vazne nesmelo kourit... 😲
asi dalsi namet na hlasovani... prislo mi, ze vetsina sou kuraci (jak bylo minule patrno)... ja se sice za typickeho kuraka nepocitam (po hodine, dvou se nepotim a neklepu), ae cigaretku si prilezitotne v zarizeni rad dam a v posledni dobe si cirka jednou tydne dam s chuti dymku 😁 😁 😁
to je zajimava uchylka, kacuro... jen te chci upozornit, ze prvnim fekalistou v tyhle republice sem uz asi 15 let ja...
tuto krutou diagnozu sem si vyslouzil za svych stastnych mladych let, kdy jsem se probouzel i usinal se slovy, ze vsechno je na -ovno...
kacuro: Asi tě zklamu. Dcera poté, co se z poslední schůze vrátila vyuzená od kouře (přestože jsem všechny poprosil, aby chodili kouřit ven), už se mnou nechce jet.
PS: Jedině Li na to trochu zareagoval, ale s hustotou čárek na tácku i u něj došlo k otupění ohledů ke svému okolí.
spis sem i v danem stavu zhodnotil, ze uz tim, ze si jako jedinej zapalim venku, nic nevyresim...
KACURO, KACURO... takova silna slova snad ani OLI nepouziva
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.