Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 8. 2007
Pro 19 lidí (se mnou 20) salonek samozřejmě stačí. Pivo tam dojdu dneska vyzkoušet!
Zaregistrován
22. 4. 2007
Kacuro: 😁 😁 😉
Zaregistrován
9. 7. 2007
To All: POZOR ZMĚNA!!! MÍSTA KONÁNÍ USTAVUJÍCÍ SCHŮZE:
Na základě náznaků protestů a místního šetření (resp. osobního odzkoušení kvalit kuchyně a nápojů v nově navrhovaném místě😆) byl vybrán jiný prostor, kdy bude možné jednat i bydlet v jednom místě, tj. v RESTAURACI A PENZIONU U SLUNCE, Jungmannovo náměstí 321, Kutná Hora-Vnitřní Město (odkaz pro příp. rezervace)
Zaregistrován
12. 10. 2007
Zdravím Jirko i všechny ostatní, ještě málá otázečka, kromě dobré nálady nic jiného náhodou sebou potřebovat nebudeme ? Např.vstup.poplatek do pobočky, notes a tužka, apod.,jestli to tu již bylo někde zmíněno a já to přehlédla,tak se omlouvám.😎
Mimo jiné u Slunce zní dobře, k večerním hodinám tam nejspíš bude spousta Sluníček.😉
Zaregistrován
9. 7. 2007
Krom dobré nálady jen to, co každý uzná za vhodné... tedy pokud si budeš chtít dělat poznámky, tak tužku a papír... nebo třeba PDAčko;-) Ale jinak je to hlavně o diskusi a hlasování, prezenční listinu připravím, zápis udělá jednatel.... Toť vše... Vstupní poplatek žádný není, noví členové budou platit členské příspěvky pražskému sekretariátu ČNS na základě zprávy o přijetí, ke kterému bude příslušná složenka...
Zaregistrován
12. 10. 2007
Jasné , díky.😉 Budu se těšit .😃
Zaregistrován
22. 4. 2007
A dostaneme nějakou průkazku? Aby mne pustili na aukce..🙂
Zaregistrován
9. 7. 2007
jako doklad o členství slouží standardně ústřižek o zaplacení členských příspěvků na ten který rok... já si myslím, že pro členy virtuálky bychom mohli navrhnout nějaké průkazky (což by je ale nezprošťovalo povinnosti prokazovat se ústřižkem třeba při vstupu na aukci...)
Zaregistrován
20. 8. 2007
Dnes už jsem se realizoval v jiné části fóra PG - snad se moc nezlobíte.
Všechny vás zdravím a jak jsem již avizoval před časem na 90% vzhledem k termínu dovolené s rodinou na horách mi to na zakládající schůzi do KH nevyjde.
Tímto vás všechny zdravím, moc rád bych vás poznal i osobně a podal si s vámi ruku (všem nehledě na XX nebo XY) - snad teda někdy příště. A kdyby to snad vyšlo a já se do KH dostal v den D a hodinu H, tak místo někde v koutě snad najdu.
Ať to vykročení stojí za to - úspěšně nás založte.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.