Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
To All: POZOR ZMĚNA!!! MÍSTA KONÁNÍ USTAVUJÍCÍ SCHŮZE:
Na základě náznaků protestů a místního šetření (resp. osobního odzkoušení kvalit kuchyně a nápojů v nově navrhovaném místě😆) byl vybrán jiný prostor, kdy bude možné jednat i bydlet v jednom místě, tj. v RESTAURACI A PENZIONU U SLUNCE, Jungmannovo náměstí 321, Kutná Hora-Vnitřní Město (odkaz pro příp. rezervace)
čas konání a návrh programu zůstávají beze změn.
Zdravím Jirko i všechny ostatní, ještě málá otázečka, kromě dobré nálady nic jiného náhodou sebou potřebovat nebudeme ? Např.vstup.poplatek do pobočky, notes a tužka, apod.,jestli to tu již bylo někde zmíněno a já to přehlédla,tak se omlouvám.😎
Mimo jiné u Slunce zní dobře, k večerním hodinám tam nejspíš bude spousta Sluníček.😉
Krom dobré nálady jen to, co každý uzná za vhodné... tedy pokud si budeš chtít dělat poznámky, tak tužku a papír... nebo třeba PDAčko;-) Ale jinak je to hlavně o diskusi a hlasování, prezenční listinu připravím, zápis udělá jednatel.... Toť vše... Vstupní poplatek žádný není, noví členové budou platit členské příspěvky pražskému sekretariátu ČNS na základě zprávy o přijetí, ke kterému bude příslušná složenka...
Jasné , díky.😉 Budu se těšit .😃
Dnes už jsem se realizoval v jiné části fóra PG - snad se moc nezlobíte.
Všechny vás zdravím a jak jsem již avizoval před časem na 90% vzhledem k termínu dovolené s rodinou na horách mi to na zakládající schůzi do KH nevyjde.
Tímto vás všechny zdravím, moc rád bych vás poznal i osobně a podal si s vámi ruku (všem nehledě na XX nebo XY) - snad teda někdy příště. A kdyby to snad vyšlo a já se do KH dostal v den D a hodinu H, tak místo někde v koutě snad najdu.
Ať to vykročení stojí za to - úspěšně nás založte.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.