Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
neminim rusit tuto vesele rozebehnutou trachtaci, nicmene si dovolim pripomenout, ze se resilo mimo toho, kdo sme jakej ksindl i nejake to neformalni setkani. kacuro navrhoval jine misto nez Brno, bude z toho neco? a kdo by mel zajem? sesmolil jsem takovou jednoduchou PREDBEZNOU anketku, pomoci niz se mozna velmi rychle ukaze, ze to s tim srazem nebude tak horke. minimalne nam to mozna ukaze, jake jsou preference apod. odpoved jsem dal moznou vzdy pouze jednu, takze volte to, co povazujete za pro vas "nejlepsi" - a kdyztak to podsoupnete i tem, co by na setkani prijit chteli, ale do teto sekce nechodi
samozrejme vysledky jsou k dispozici, ale odkaz poslu motivacne jen tem, co to vyplnili😃
takze odkaz (opraveny) jsem tem, co zatim vyplnili poslal.
ostatni, kdo chcete nejak ovlivnit, jak by mohlo setkani vypadat, hlasujte, za nejakou rozumnou dobu to uzavreme a budeme resit veci konkretneji.
na pripadne pozdejsi kecaly a stouraly nebude bran zadny zretel. vite, co bylo zbytecnych kecu kolem KH a nakonec vse stejne zustalo pri starem. mate-li co rict, reknete to ted (resp. napiste to), bude-li to dobry napad, jiste najde podporu
pozdeji uz nikoho nebude zajimat co byste si predstavovali prave vy. bude rozhodnuto dle hlasovani a bud se zucastnite nebo ne.
a zde je odkaz: http://www.mojeanketa.cz/pruzkum/209463165/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.