Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
ti co nezaplatili... muzu te Miso dal prosit o vedeni evidence? nebo pokud nechces, posli me aspon seznam... ono zas bude neco noveho, dobra zprave je, ze uz se na tom pilne pracuje, takze to pripadne naroste, nerikam, ze si to jednou nenecham nekam poslat, pokud toho bude vic, ale zatim klid, treba se uvidime v lete, to je za chvili nebo bude jina prilezitost. nebudem zbytecne zivit banky😉
Zaregistrován
7. 1. 2008
Také mám nějakou literaturu, tak písni a pošlu seznámek :-)
Zaregistrován
12. 10. 2007
Žádný problém,všechny hříšníky mám v evidenci.😉
Zaregistrován
7. 6. 2007
Take patrim mezi dluzniky. Mohu poskytnout k zapujceni (oskenovani) kralovehradecky a cernozicky poklad - pochopitelne pouze popsi nalezu (bez minci)😉
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
15. 7. 2007
Miso moc dekuju🙂
nerva81, Vaclav4: vyborne, moc dik, dalsi literatura na zpracovani vitana, kor, pokud o ni bude sirsi zajem. ted jsem (teda ne ja ale spis scanovacky - uz sou dve) plne vysyceny diky velke dodavce materialu, ale pisu si to🙂 a ozvu se. ted by se to u me valelo dlouho.
Zaregistrován
22. 4. 2007
2 patason a pehu: jak to vypada s pobockou papirove? Uz se neco hybe?
Zaregistrován
9. 7. 2007
Už jsou vyrobená razítka, takže i oražené přihlášky, které vezu 20. 3. předat do Phy. Na FÚ se chystám se svým daňovým přiznáním, které jsem právě teď začal vyplňovat, takže pravděpodobně během příštího týdne...😎
Zaregistrován
9. 7. 2007
Topa a Pehu: Pojedete v nejbližší době na nějakou aukci (třeba ČNS Pha 12. 4. a pod.)? Dejte vědět, přivezu vám razítka... a pokud bude do té doby vyřízená registrace, tak i kopie příslušných dokumentů...
Zaregistrován
20. 7. 2007
to patason: Já jsem v Praze každý den. Jestli půjdu na ČNS 12.04.? Jééé to je moc daleko, to ještě nevím.
Zaregistrován
22. 4. 2007
Taky jsem tak daleko ještě neplánoval🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.