Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
9. 7. 2007
vypadá to na první pohled super! Už se těším, až to bude komplet. PEHUovi patří veliký dík, že se o to stará! Mám jedinou poznámku a to, aby byl upraven název (ve všech výskytech) na Česká numismatická společnost, pobočka Pražské groše (tedy nikoliv PražskéHO groše) ;-) Detailněji si na to někdy udělám čas, až tam bude všechno... Dík a zdravím!
PS: používám MSIE a vůbec nechápu, proč bych měl instalovat něco jiného...😳 😎
Zaregistrován
20. 7. 2007
O špatném názvu vím, bude opraveno. díky
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
23. 6. 2007
Oliver: Vydrž jsem s tebou.
Explorer sice není výkřik pokroku, ale svoji práci zastane výborně. Možná má nejvíc ohlášených chyb, ale pokud se to přepočítá na počet uživatelů, kde jsou ty ( jak se vlastně jmenujou??? ).😆
Zaregistrován
7. 10. 2006
oli, jasně, ale např. u nás v práci mám nainstalovaný IE a jiný prohlížeč nejde nainstalovat, mají to nějak ošetřené. jenže já na FF nedám dopustit a rád bych ho měl i v práci, ale mám holt smolíka. takže pokud to tak mají v práci i další lidé, tak je holt ten poměr IE & FF takový jak píšeš ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
nemas pravdu... jsou zase skoly, kde nic jineho nez FF nebezi (nebo driv treba zase Necky)... zalezi na adminovi a jeho libustkach. Takze timto bych zastoupeni FF VS IE nevysvetloval. Btw. starsi verze Mozilly (Mozilla 0.9.8.) mi bezi uz na x-tem pocitaci bez instalace (pouze jsem ji zkopiroval kdysi davno z nainstalovane). Muzu ti to poslat, pokud se z IE osypavas... treba ti to pojede...
jinak vazne tu nechci vest ohnive diskuse na to, co je lepsi. nechci a nebudu. at si kazdej pouziva, co chce. nesouhlasim s politikou Windows obecne, ale k tomu, abych zacal pouzivat Linux me to nepresvedcilo (zkousel jsem to). Moje filozofie je nasledujici: Radsi snim prilohu, ktera me nechutna, ale budu k ni mit dobrej rizek, nez abych zral chleba s maslem. Zasyti me oboji, s obojim preziju, ale jen na tom rizku si pochutnam...
Zaregistrován
17. 9. 2005
kacuro napsal/a:
rád bych ho měl i v práci, ale mám holt smolíka
nemas. Firefox Portable 2.0.0.14
spustis aj z CD alebo USB kluca...
a rypnem si aj do Oli-ro "rizku" jednym citatom:
Cypher (Matrix): "You know, I know this steak doesnt exist. I know that when I put it in my mouth, the Matrix Microsoft is telling my brain that it is juicy and delicious" 😉
Juraj.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.