Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Já jsem okolí🙂 a k nám ti přímo jede bus, nebo aspoň přímá linka jezdila
Zaregistrován
5. 6. 2008
Halo Archy,jedeme z Frydku podud by jsi chtel,vzit to pres Ostravu taky neni problem.Misto v aute mame.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Čau Slimejs, ďakujem, mňa berie Topa z Brna (teda dúfam že to platí). Flek v Tvojom aute zháňam, ešte pre jedného hosťa z Ostravy. Napíšem Ti kontakt do mailu, vy dvaja sa už dohovoríte, OK?
Zaregistrován
22. 4. 2007
Archy: To víš že platí
Zaregistrován
20. 7. 2007
Na setkání v KH bych rád předváděl vkládání článků a obrázků na web. Nemám ale notebook. Je někdo, kdo by ho mohl vzít? Je také důležité aby byl připojen na web.
Díky
Zaregistrován
9. 7. 2007
Ahoj, nouta vezmu s sebou, ale s připojením to je horší, přes mobil by to bylo pomalé a nejspíš bych se nedoplatil a wifinu tam asi nemají... nešly by ty stránky vzít vypálené na CD nebo DVD a odprezentovat bez připojení?
Zaregistrován
15. 7. 2007
diky tomu, ze to maj nejspis v PHP to moc nejde, museli by ti to tam nainstalit...
navrhuji zavolat do te hospy, zda nemaji wifi nebo jiny druh pripojeni
Zaregistrován
23. 6. 2007
Pehu, kdyžtak můžu taky vzít noťase, ale s připojením to bude to samé.
Ale pokud bys potřeboval u mě něco naistalovat, neměl bys tím bejt problém.
Můžu taky vzít projektor, aby bylo líp vidět.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
20. 7. 2007
to Pavelgregor - pokud se ti chce do rozchozeni MySQL databaze a apache, dam ti pristup na webhosting pro možnost stažení zdrojáků a provedení zálohy databáze. Dej mi prosím vědět.
Ten projektor je dobrá věc. Také jsem se už na něj ptal a měl bych ho možná půjčený přes "dvě ruce". Pokud ho můžeš vzít, bude jen rád.
Díky moc.
Co se týče připojení na web v hotýlku. Volal jsem tam. Paní má v kanceláři PC s internetem. Slíbila mi, že se spojí se svým vrchním "montérem" na PC a optá se ho, zda-li jde PC přemístit do žrací místnosti. Příští týden tam mám zavolat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.