Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
no já v KH nebudu, páč se vybral nevyhovující termín ....
Zaregistrován
20. 7. 2007
to Jeanc, llibor a všem ostatním co se chystají do KH - mluvil jsem s paní z penzionu. Místní počítač s internetem nebude k dispozici. Prosím Jeanc a llibor - vemte co můžete. Snad budeme mít štěstí a nějaký signál najdeme. díky
Zaregistrován
7. 10. 2006
nepoužívám žádný skype, ani ICQ, ani jiné podobné, jsem dostupný jen po mailu ....
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
20. 7. 2007
I to je řešení. Já znám inquiero, které je na 15 dní zdarma (musím se registrovat, potom dát někam na web ikonku), dále pcAnywhere , které se musí instalovat a ani nevím, jestli se za to něco platí. Jako poslední vím o Remote Administrator Control, což je myslím zdarma, ale nikdy jsem to ještě nepoužíval.
Skoro se obávám, že by mi nastavení vzdálené pomoci tvrvalo delší dobu než je potřeba na instalaci skype a následný hovor, kdy bude vše vysvětleno a smazání skype z PC.
Vím, že prográmků existuje celá řada a třeba je někde nějaký velmi jednochý a za cenu, kterou mám rád.
Zaregistrován
10. 1. 2008
Stačí být zaregistrovaný email na www.logmein.com a protější strana si ze stránek stáhne instalaci klienta a napíše ti jméno a heslo a zaregistruje se ke tvému emailu, a už není problém převzít plochu. Používáme to již léta a je to nejjednodušší systém na převzetí plochy cizího počítače.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.