Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 4. 2005
Jaký je plán? Kdybych teda dojel, tak abych jako vedel kdy nejlepe dojet ...
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!
Zaregistrován
23. 6. 2007
Oli : ze začátku jsem návod používal. 😆 Pak jsem si už našel svoji cestu, ale fungoval bez problémů.
Jinak k diskuzi výše Logme-in funguje opravdu dobře. Sám ho nepoužívám, ale některé firmy na něj jedou, a neměl jsem s připojením na jejich mašiny žádné problémy. Ze svých zkušeností bych jej doporučil. Jinak i přes microsoftí bastl se dá vzdáleně taky celkem dobře připojit, ale tam je úspěšnost závislá spíš na těch lepičích, co si hrajou na profesionální připojení bezdrátem. Ale na legálních, dobře nakonfigurovaných oknech to funguje bez problémů.
Jinak Kacuro, jestli potřebuješ přenést něco ze starého disku ( i když poškozeného ), jako je nastavení pošty atd. možná bych se o to mohl pokusit. Nemám sice profesionální nástroje, ale, pokud disk alespoň občas komunikuje, dá se z toho spousta věcí vytáhnout😆 Písni na mail. Třeba něco dopadne.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pavle, keď už nehovoríš po slovensky, hovor aspoň po česky, yo?😉😎
Zaregistrován
7. 10. 2006
pavelg: díky moc, ale jeden kamarád mi to udělá😉
Zaregistrován
23. 6. 2007
Smlomos - Přečtemyš. Promiň pradědečku. Zapoměl jsem si vzít překládací helmu.😆
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 7. 2008
Sbírá někdo dobová falza grošů? Mám Václava 2 😞 Bohužel to vypadalo že je stříbrnej ale je pouze postříbřenej 😞
Zaregistrován
15. 7. 2007
ono je to spis otazka ceny... kolik bys chtel? nebo to hod na priklepni a uvidis🙂
Zaregistrován
23. 7. 2008
Spís me slo o to jestli je třeba někdo sbírá, koho by potěšil, jinak falza už nějaký mám, kelta, římany, denáry a dva groše, ale ten václav 2 mě opravdu štve, byl to nález :-/
Zaregistrován
15. 7. 2007
jestli to nekdo sbira nevim, ale urcite se tu prihlasi🙂
potesil by myslim i toho, kdo to nesbira... je to zajimavost... me teda urcite 😆
muzes aspon poslat kvalitni foto? jinak ja bych moh nechat delat analyzu jako onehda](https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=24777#post24777) (uz sem mel v ruce misenak)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.