Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
nevím jak se dostat na fotky pražských grošů jednotlivých panovníků, když kliknu na jméno panovníka (po kliku na fotogalerii) tak se mi zobrazí jenom povídání, ale ne náhledy mincí, které bych si pak zvětšil.
Zaregistrován
9. 7. 2007
kac.: v menu nalevo se ti po kliknutí pod jménem panovníka objeví další položky (např. Groš a Haléře), po kliknutí na ně už seš mezi obrázky... Pehu tam dodělává odtržítka, aby to bylo transparentnější, ale zatím jsou pouze u některých...
Zaregistrován
7. 10. 2006
ajo, no to je ale dost nepřehledné, dal bych tam i menší font a třeba tučně, vůbec jsem si nevšimnul, že tam něco přibylo😮 tak díky patasone😉
Zaregistrován
20. 7. 2007
jj dodělám, udělám, zatím to je u Vladislava a Jana.
Zaregistrován
20. 8. 2007
Zdravím
tak jsem dnes letmo nahlédl mezi PG Jana Lucemburského a vidím že číslování grošů nemá souvislou řadu
je tam JL_1,..2,..3,..4 pak ..7 pak ..9 dále souvisle až k ..19, ..20 chybí a pak od ..21 dál souvisle
Zaregistrován
20. 7. 2007
to jacx: já vím, že to tak je. Důvod byl zařazení na starších stránkách. Tam se ještě nerozdělovalo zařazení na groše a díly. Byla pouze jedna řada mincí. Když jsem to přehrával na nové stránky, které toto rozřazení mají, nechal jsem původní čísla. A to vše díky tomu, že majitel mincí má původní číslo napsané na lístku pod mincí. Díru v řadě zaplním. Fotky na to již mám.
Zaregistrován
20. 8. 2007
PEHU rozumím díky za vysvětlení
Zaregistrován
23. 7. 2008
Zdravimve 3 čísle Mince a bankovky jsem četl že se dá stát členem virtuální pobočky (napsat na kontakt uvedený na stránkách) , ale jestli jsem to správně pochopil tak prvně ČNS ale jak se stát členem ČNS to už tam není, ale popravdě jde mi jen o tuto virtuální pobočku.
Může někdo hodit odkaz na info?
P.S. díky za každé info
Zaregistrován
20. 9. 2008
Našel jsem tuto zprávu od patasona:
http://sberatel.com/diskuse/topic.php?id=2004&page=2
A zde ještě kontakt na ústředí ČNS - sekretariát:
http://www.cns1919.cz/
Zaregistrován
23. 7. 2008
Díky, já to hledal na první stránce dál už sem nešel, díky moc
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.