Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
včera jsem vypisoval limitní lístek na aukci v Brně a při vyplňování kolonky "...členem ČNS v ..." jsem docela váhal, co tam mám napsat🙂 nakonec jsem tam tedy napsal "virtuální pobočka ČNS-PG"🙂 tak snad už o této pobočce všichni ví a nehodí můj limitní lístek do koše, že tam píšu chujoviny😃
Zaregistrován
12. 10. 2007
...mě se někdy zdá,že si taky virtuální Kacuro😉 ..napsala bych normálně ČNS Pražské groše...
Zaregistrován
12. 10. 2007
...jen bych chtěla připomenout možnost zůčastnit se blížící se aukce v Šumperku http://www.numismatika.cz/CNS-Sumperk/S061_Katalog/Obsah.htm
Zaregistrován
7. 10. 2006
Míšo, to už bych nezvládnul finančně, poslal jsem si limitní lístek na tu aukci v Brně a i kdyby mi vyšla jenom půlka položek, tak tím padne můj osobní rekord co jsem dal za mince v jednom zátahu 😲
Zaregistrován
12. 10. 2007
..tak fajn.....dohodnuto, ty se zůčastníš Brna a já asi Šumperku.😎
Zaregistrován
7. 10. 2006
neboj, přihazuji jen na denáry a brakteáty, grošové období si můžeš vyzobat na obou aukcích😉
Zaregistrován
12. 10. 2007
...tak to si hodný,že nám přenecháš grošové období🙂
Zaregistrován
20. 9. 2008
Hlavně když nikdo nebude zobat Pohrobka, Vladislavovy penízky a ČSR droboť v Olomouci 🙂
Zaregistrován
20. 7. 2007
Tak dnes byla na stránkách pobočky prolomena hranice 100 obrázků u jednoho panovníka - groše Vladislava II. Máme jich tam 104.
Zaregistrován
7. 10. 2006
až se rozhoupe patason, tak padne stovka i u dalších panovníků, minimálně u Václava IV.🙂 včera jsem psal aukrákovi marbod1 (jistě tuto přezdívku znáte, dost často prodává mince grošového období) a požádal ho o fotky mincí, které prodával a zde je jeho odpověď:
Dobrý den,
všechny fotky grošů, které mi prošly rukama budou vystaveny na stránkách Hánovy virtuální pobočky ČNS, nevím jak to dlouho bude trvat, ale budou. Doufám, že vás tato odpověď uspokojí.
S pozdravem
Marbod1
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.