Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
oliver: nevíš náhodou za kolik šli ty malé moravské brakteáty Přemysla II. a denárky Vladislava I. Jindřicha? Jsem z toho celý nervózní🙂 doufám, že jsem něco vyhrál a také se obávám, abych nevyhrál všechno😃
Zaregistrován
12. 10. 2007
....buď rád Kacuro,že má pro tvé plíšky pochopení aspoň tvá druhá polovička.
Včera jsem se tak kochala nad svými grošíky a manžel došel se stíracím losem,posadil se vedle mě,zadíval se na ještě nesetřené stírací pole a požádal mě,jestli bych mu na ně nepůjčila na setření nějakej ten grošík,když je držím zrovna v ruce😲 ......sem se na něj obořila😠 ,že se úplně pomátl...🙄 😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
:D grošíky jsou bytelné, ty by to vydrželi, horší by to bylo s brakteátkem😉 a třeba by vyhrál 20 melounů a meloun by ti dal jen na mince😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, ja na drazbe vubec nebyl... to me nelakalo... sel sem tam na sedmou. prosel co bylo na stolech, koupil sem si 3 ruzny ludviky (2x cerny, 1x bily), jednoho rudolfa a vladislava a jednoho ferdinanda II. (3 k). a sel sem v 8 zpatky... na ty drazeny sem se ani nesel podivat, ta tlacenice me vubec nelakala... takze sorry, ja neposlouzim... ale nebyl sem tam jedinej, kdo tam od nas byl, tak se ptejte dal😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
to nevadí, se nechám překvapit až co přijde🙂
Zaregistrován
12. 10. 2007
..tak to ti držím pěsti,já jsem v Šumperku naprosto pohořela,ale aspoň jsem ušetřila...
Zaregistrován
20. 7. 2007
Jsi se měl hrdě přihlásit a říct jim: "Já za to můžu, já jsem jeden ze zakládajících členů pobočky" 😋
Zaregistrován
15. 7. 2007
no vidis... to me nenapadlo todle... sem moh jeste treba taky dostat pres drzku🙂
Zaregistrován
20. 8. 2007
tak se přiznejte - kdo jste si přivezl domů toho JL s hlavou lva z Brna ?
máme aspoň jeho fotku pro web ??
Zaregistrován
20. 9. 2008
Nebo aspoň nevíte někdo za kolik šel?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.