Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Překreslené je to dobře, ale já mám s těmi plnými lvíčky nepřekonatelný problém. Jendak se tam nedají tak dobře vystihnout klíčové detaily jako když se dělá klasická perovka a jednak to při tisku žere zbytečně moc barvy. Protože lvi pražských grošů, resp. obrázky jiných mincí budou klasickou perovkou - tedy alespoň se za to hodně přimlouvám - měly by být i drobné mince, resp. jejich obrázky jednotné napříč celou prací...
no nevím, u těch malých penízků zase tolik detailů, které by plná kresba nevystihla, není ... nicméně pokud to bude vyžadováno, pak to bude muset udělat oliver, protože na perovku lva nemám nervy😃 takže Oli, garantuji Ti, že se z toho poser....😃
nicméně zatím všude v literatuře, kde jsem se s těmito plnými kresbami setkal, mi u drobných penízků vyhovovala ta plná kresba více .... ale to je samozřejmě věc názoru ...
Vidím, že ses dal do malování. Záslužný počin. Taky jsem to zkoušel a není to nic jednoduchého.Myslím, že péroivky jsou lepší, ale těžší. Ale i ty vyplněné jistě nebudou k zahození. Pánbů ti to jistě oplatí na dětech.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.