Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro napsal/a:
olivere: máš to udělané opravdu pěkně, pokud tedy souhlasíš, pošlu Ti časem nějaké pěkné lvy na sperovkování😉 a tenhle kousek mi můžeš poslat do mailu v tom vektorovém formátu😉 děkuji
dik... no bylo to narychlo, pokud se nak domluvime, asi bych to predelaval... chtel sem jen zkusit, jak to bude vypadat... souhlasil / nesouhlasil... otazka zni, jaka je predstava spoluprace... to je cely... rekni, co minis delat a jak na tom budu / nebudu profitovat ja... Quid pro quo
clovece... proc bych mel? rekni🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
jak na tom budeš profitovat? bude to Tvůj díl práce na projektu naší pobočky čns-pg😉 nedělám to pro sebe, ale pro všechny .... spolupráce bude probíhat tak, že bys mi překreslil několik typů lva, které Ti pošlu, ne celé penízky. písmena si udělám sám, ty celkem zvládnu ... pokud se Ti nebude chtít, tak budu pokračovat v plné kresbě, jak jsem tu dal na ukázku ....
Zaregistrován
15. 7. 2007
jasny, na to se ale prave ptam... nechci po tobe penize... jen se te ptam, jak bude "ocenena" moje prace...
Zaregistrován
7. 10. 2006
teda Tys mi dal, 20 minut jsem čekal na Tvou odpověď, když se zobrazilo v seznamu uživatelů, že sem píšeš odpověď a oni to jsou dva řádky😃
oli, jistě budeš uveden v titulku díla jako spoluautor, nebo vrchní perokreslíř😃 si vyber😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
promin, to sem nechtel. delam bezne nekolik veci najednou...
Zaregistrován
10. 1. 2008
Bude ti stačit titul vrchní pomocník pomocníka spoluautora? Nebo vrchní pérorytec?
Zaregistrován
10. 1. 2008
A všichni co tě známe na tebe budeme myslet jen v dobrém a přát ti jen to nejlepší.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
10. 1. 2008
Stydím se. 😞 Musíš být nejvrchnější pérorytec. A snad i akademický. 😁
Zaregistrován
10. 1. 2008
Ale fakt. zkoušel jsem to přes průsvitku centroifixem, ale když jsem to oddělal od podkladu, tak tam bylo fakt něco úpně jiného.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.