Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
10. 1. 2008
sakra, na tom taky záleží? Tak to je to know howgh.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
12. 10. 2007
:mrgreen:
Zaregistrován
7. 10. 2006
hoši už se pomalu blíží čas naplánovat únorovou schůzi ... jakožto směnový pracovník hlásím, že mohu jen o víkendech 7.-8.2. nebo 21.-22.2.
Zaregistrován
15. 7. 2007
otazka navrch na to... pro zamysleni... po jistych zkusenostech s neprivetivymi zenami v KH predpokladam, ze lokal zmenime kazdopadne... co takhle vykonat sraz uplne nekde jinde? S Gregym sme navstivili jedno nejmenovane jihomoravske mesto s nevelkou, ale velmi peknou expozici minci a bylo to tam celkem pekny a misto neprivetive zenstiny bodry domorody chlapik...
Zaregistrován
6. 11. 2008
No nechci spekulovat, ale KH, je skoro ve středu ČR, ze všech stran asi stejně daleko, naopak na JM to bude mít Patason z Plzně dost daleko stejně jako další ze západních a severních Čech...a hospůdek je v KH bezpočet, takže se dá jistě vybrat jiná😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
souhlasím s drackem, kacuro je od Teplic a plahočit se přes celou ČR kvůli pár hodinám schůze se mu teda nechce😞 co kdybys Oli přijel ty k nám na sever 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
no abyste se nepodelali, povaleci jedni fajnovi... ja klidne prijedu i do Teplic, ae pocitejte s tim, ze si na zadnici peclive primontuju litinovou panvicku... nemusime podle me hnit jen v KH, povazoval bych za dobrej napad udelat si postupne vylet do vsech numismaticky vyznamnych mest (a to klidne i vcetne SK!!!), ke kterym Znojmo jiste patri... btw. co v tomto ohledu nabidnou Teplice? Byl to jen napad, nic vic... a nejde o par hodin schuze, ae napr. i o opravdu peknou sbirku bohemiky... a historicke centrum taky nevypadalo k zahozeni...
Zaregistrován
10. 1. 2008
Navrhuji Kroměříž! Je tam pěkná mincovna a snad by se dalo domluvit s Videmanem i něco navíc (to je velitel místní ČNS). A mám to nejblíž!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.