Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 1. 2008
Oliver: navrhuji založit Moravskou sekci pobočky a dělat pravidelné schůze ve Znojmě ve vybraných sklepích.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Jo Znojmo to znám, tam bylo fajn, byl jsem tam v Louckém klášteře druhý rok vojny.
Zaregistrován
7. 10. 2006
do Znojma to mám 4 až 5 hodin cesty, jelikož tam spát nebudu, tak zpátky zrovna tak dlouho a trávit za den 8 až 10 hodin na cestách se mi opravdu nechce, jako směnař mám volný jen každý druhý víkend a tak ho nechci promarnit v autě ... na výlety jezdíme pravidelně s přítulkou, takže až budeme chtít, tak se do toho Znojma nebo jinam podíváme sami ... proto bych zachoval KH nebo jiné místo ve středu republiky ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
:mrgreen: 😁 😁 zatim netrhejme partu, ae ja uz vidim, ze to tak dopadne... protoze pro nektere konci svet Kutnou Horou... jen pozor na me, na vino sem nikdy nebyl... a ted uz popijim jen kofolu... ale Kromeriz si uz slibuji nadelit hodne dlouho... takze bych se urcite nebranil...
Jinak nechci nijak nabouravat tradici srazu v KH. Mozna rekneme jinak - udelejme klasicke zasedani v KH, nic vic a nic min a pak zorganizujme jednou za cas (kdo bude chtit, jestli vubec bude nekdo teda vlastne chtit) nejake pekne a nenarocne vyjezdy s jiz predem domluvenou prohlidkou muzeii ci navstevou burz nebo nevim co: jak jiz zminene Znojmo, tak Kromeriz, Jachymov, Ceske Budejovice, Olomouc, Jihlava... nevynechal bych i jine zajimave expozice... Praha, Tabor napr. Je neco v Krnove nebo Chebu? Nejake muzeum je i v Ceskem Tesine... Neco vystaveneho je i v Brne (s ostudou priznavam, ze uz je to pekna radka let, co jsem tam byl naposled)...
Zaregistrován
16. 2. 2007
V Kroměříži je pěkně🙂 Je to krásné město s hezkým historickým centrem a hospůdkama...
A je tam jediná dochovaná mincovna na území Moravy
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
20. 9. 2008
V Chebu je muzeum s expozicí Albrechta Valdštejna.
Zaregistrován
16. 2. 2007
No a nebo v Brně, co?🙂 Do muzea na expozici "Dějiny peněz na Moravě" a pak se pozdravíme osobně s panem Šmerdou, co říkáte?
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak napiste vsichni vsechny tipy co mate... pak se mozna uvidi... muze se udelat nake hlasovani potom apod.
no otazka ted zni, kolik lidi je nakloneno tomu, aby se to konalo v ramci srazu pobocky a nebo jako dalsi aktivita pobocky PG a nebo proste jen jako setkani lidi odtud... nejak se nam nezapojuje vedeni 😁 asi vyckava drzic se pritom filosofie vox populi - vox dei 😁 😁 😁
ja jsem pro alternativu cislo 2 (tj. dalsi aktivita pobocky PG) s tim, ze ucast hostu je vitana...
Zaregistrován
16. 2. 2007
Ale tak předpokládám, že kdybych se tam přišel juknout, že byste mě nevyhodili😋😃
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro to jiste zvazi 😁 😁 😁
mozna te skasiruje o vstupni poplatek 😁 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.