Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
1. 1. 2009, 12:35

Zaracha nemám,ale ten půlnoční rachot vzbudil malého,tak už jsem se k PC nedostala a asi 2hod.jsme s ním stáli u okna,ani z toho chudák nemohl usnout🙂

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
4. 1. 2009, 15:22

tak, uz je po silvestru, takze zase pripominam:

piste me na mail v profilu:

jmeno (staci nick):
preferuji termin: 7.2. / 21.2.
7.2. muzu: ano / ne
21.2. muzu: ano / ne
prespim z 7.-8.2.: ano / ne
prespim z 21.-22.2.: ano / ne
pocet doprovazejicich osob 7.2.: 0 / 1 / 2 / ...
pocet doprovazejicich osob 21.2.: 0 / 1 / 2 / ...

zatim mame nahlaseno 7 lidi...

Seznam je zde. Heslo obdrzite po prihlaseni.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
6. 1. 2009, 23:47

Krista Pána, tak ja sa fakt nedokážem dostať na vaše stránky. Nedokážem sledovať obrazové aplikácie pri vlastných výskumoch. To sa otvárate svetu Pobočko? 😈 Preboha, ale rýchlo, pošlite nejaký papier, resp. tlačivo mailom, nech to vyplním a Jiříkovi pošlem a zaregistrujem sa. Už mám toho dosť. Predsa som vám vždy prispieval obrázkami a chabými pripomienkami, nech teda patrím medzi vás (ak to stále platí), nech môžem fungovať. 😋 Apropo, ... mali by ste byť viac otvorení na štúdium, nebuďte ako ... sekta.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 04:28

Ale Archy, nečlenové mají přístup jen k malým náhledovým fotkám. Bylo by nespravedlivé, kdyby se na velké fotky mohl koukat každý, to by pak pobočka neměla smysl. Přístup mají jen platící členové. Kdyby to tak nebylo, nikdo by členem nebyl, proč také, když by měl pěkně všechno zadarmo ... Proč znevýhodňovat platící členy?😉 Tak už si konečně tu přihlášku vyplň a koukej se stát členem, už tě kvůli tomu upomínám dost dlouho😃 napiš mail patasonovy, on ti jistě přihlášku pošle😉

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 10:34

Naprosto souhlasím s Kacurem a už jsem to tu vysvětloval... Jsme svým způsobem sekta. Platící členové přispívají na to, aby mohly stránky být v provozu - něco to ročně stojí - a tedy jim z toho plynou jisté výhody, které prostě nemůže mít každý! Tiskopis přihlášky do ČNS najdeš na www.cns1919.cz.

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 11:02

Oukej, pomaly, pomaly páni bratia... Predsa vám nič nevyčítam, či máte skutočne dojem že áno? Ja som to písal odľahčeným tónom, asi to tak nevyznelo, tak sa ospravedlňujem. Patason ďakujem za tlačivo. Kacuro ďakujem za vysvetlenie, ale áno, patason mi toto všetko už vysvetľoval, aj PEHU aj viacerí. Ja sa stanem členom. Preboha, pre mňa nie je problém platiť, podľa mňa aj tak vyberáte málo, možno by ste to mohli prehodnotiť... ale držím ústa.😉 Aj som už spomínal že pre mňa ako cudzieho štátneho príslušníka, ktorý sa pohybuje po území ČR skutočne málo, neprinesie členstvo až taký osoh ako vám ostatným. Patason mi vysvetli že to až tak pravda nie je a súhlasím s ním. A prístup na stránky potrebujem, tak nebudem otáľať. Ešte raz vďaka za prihlášku a za "vysvetlenie", dobre to chápem. Nechcel som pôsobiť zlým dojmom v predchádzajúcom príspevku, myslím že moje smajlíky sú dostatočne čitateľné...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 11:46

no však kacuro měl v odpovědích také smajlíky😉 nicméně jsem zapoměl napsat, že těch 300 je v měně konkrétního státu, takže ty jako Slovák to máš za 300€ 😈 😈 😈

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 12:35

No tak to yo... 😈 😈 😈

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 12:41

hlavně že souhlasíš bez protestů... 😈

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
7. 1. 2009, 12:44

:D ještě ten kekule by se mohl přihlásit🙂 ale předtím by se mel přestěhovat do států s euro měnou, aby musel také platit tvrdýma €čkama😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.