Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Prečo by to bolo neuveriteľné?😉 Je mi cťou byť súčasťou vašej komunity a teším sa, že by som prípadne v budúcnosti mohol pomôcť pri niektorých vašich projektoch. Patason daj vedeiť kedy budem členom, resp. pošli číslo účtu nech môžem prispieť danou čiastkou na príspevok.
a ted uz budes jen platit a platit... slozenky, kravy zeleny...
teda spis ruzovy... 😁 😁 😁
Archy: ve čtvrtek jedu na Výbor do Phy, tak tam tvoji přihlášku předám. Oni ti pak ze sekretariátu pošlou vše potřebné včetně nějakého "uvítacího balíčku";-) Číslo účtu ČNS PG ti pošle Pehu... stejně jako přihlašovací údaje na náš web po zaplacení...
To All: Zamlouvali jste někdo toho Kata?! Prosím zavolejte tam a zamluvte místo pro uzavřené jednání cca 20 osob a dejte mi vědět. Udělám a rozešlu oficielní pozvánky. A taky abych si mohl udělat rezervaci na nocování...
podle lidi prihlasenych ano... 21.2. plati... ovsem pocet lidi je tristni...
misto by mohl zamluvit nekdo kdo pojede kolem, osobne je to lepsi, ne?
Osobně nebo telefonicky - to je jedno - záměrně to nechávám na někom jiném, abych všechno nezajišťoval já:-) Zamluvte to někdo co nejdřív a dejte mi vědět. Jsem přesvědčen, že se počet účastníků zvýší, když rozešlu na maily pozvánky. K tomu ale potřebuju znát místo konání:-)
Předem děkuju tomu, kdo se toho ujme;-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.