Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 11. 2008
sázel bych také asi na padělek a mohla to být dříve i krajová známka...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 10. 2010
Zobrazená sice na internetu je, ale ne druhá strana a v popisu se píše jen o Gilbertovi a o zbylých značkách ne. Otázkou je, jestli záměrně. Ale tohle je asi nejspíš "slepá ulička"...
Zaregistrován
15. 3. 2010
Tak uvidím,ve středu jedu k panu Pytlíčovi a tam se dozvím na 100%zda je pravá či ne,a o dalším postupu vás pudu informovat.Tím že p.Beneš má dovolenou až do 1.8 upřednostním pak p.Stupku a popřípadě p. Pittermana.
to p.Jindra: Dále lze prozkoumat přetisk v grafickém editoru a to i včetně jeho barvy - pod digitálním mikroskopem a srovnávat.
Vy ho máte,ale já editor nevlastním.Takže nic skoumat a porovnávat bohužel nemohu.
Zaregistrován
11. 7. 2006
Stačí se porozhlédnout po internetu. Např.
Zoner
Akir
Nové Evropské Známky
Zaregistrován
7. 6. 2011
Tak uvidím,ve středu jedu k panu Pytlíčovi a tam se dozvím na 100%zda je pravá či ne
no nevim Mirku,jestli se zrovna tam pravdy dopatras?Ale jeste jsou lide,kteri si
pamatuji co ,kde a jak co udelali..😎
Zaregistrován
20. 4. 2010
Maxmilian, toto me opravdu dostalo, skoro jsem spadnul ze zidle🙂
Zaregistrován
12. 10. 2010
:D 😃 😃
Zaregistrován
15. 3. 2010
Mě je fakt jedno co si o něm lidi myslí.
Řeším to tak že je to pro mě jen 10km a až tam dojedu tak se něco dozvím👿
Zaregistrován
7. 6. 2010
mirek994 ked si uz vysolil tolko za jednu znamku a teraz tu places ci je prava alebo nie tak si odskoc do Bratislavy alebo posli v cennom liste p. Sablaturovi, on ti povie jednoznacne stanovisko, Stupka je ako pisal Dracek dobry na knihtlacove vydania a Benes to je (skoda pisat)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
15. 3. 2010
K... nikdo tu nepláče!!!!Chtěl jsem jen radu nic víc.Konečně jsem pochopil že sem nemá cenu psat,a už vůbec něco vkládat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.