vinn

Uživatel

Zaregistrován
25. 12. 2013

#1031 - 30. 5. 2017, 18:06

zacina se tu nejak trollit...

moje stránky k tématice Hradčan:

http://www.hradcany-stamps.com/

ArthurSchopenhauer

Uživatel

Zaregistrován
29. 5. 2017

#1032 - 30. 5. 2017, 18:32

Dobrý den,
na jednu stranu je právem každého z nás nakládat se svým majetkem, jak uznáme za vhodné. Své peníze jste si, pane Kubíku, vydělal svými schopnostmi a svou prací, já Vám úspěch i majetek přeji a Vaše právo se svými věcmi nakládat dle své úvahy zcela respektuji. Na druhou stranu, já čistě za sebe bych asi nepoužívá svých peněz a možností k prázdné provokaci, ale to je jen můj pohled a navíc jsem těmto svodům nebyl nikdy vystaven, tak se mi to snadno radí... S jistotou bych Vám však, přijmete-li to ode mne, radím nevěřit všemu, co je v popiscích Vámi kupovaných známek, dopisů atd. napsáno. Pokud se na ten dopis podíváte pořádně, pochopíte, co chci říct. A není třeba absolutně žádné filatelistické erudice, stačí se jen pořádně podívat... Já vím, že pro Vás je nějakých 215.000 jako pro mne pětikoruna, ale jsou to pořád peníze, které by třeba mohly udělat někomu méně šťastnému lepší život... Proto si dovoluji tento příspěvek...

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován
21. 12. 2015

#1033 - 30. 5. 2017, 20:17

Nekdo tu promazal moje prispevky a fotky, vcetne treba te posledni odpovedi Arturovi, to fakt nesnasim, nekdo si hraje na velkeho bosse,"hele mamo, ja muzu mazat, koukej jakej jsem sef".
Casem si udelam stranky, kde budu prezentovat svoje znamky, bankovky a obrazy, tak pak dam vedet.
Zdar.

Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#1034 - 30. 5. 2017, 20:27

Ano, Zdendo-Kubíku,
jako moderátor tohoto diskusního fóra jsem smazal Váš nesmyslný trolling. A pište prosím k věci, jinak doporučuji adminovi Vás zablokovat úplně. Víte, že jsem se Vás dříve zastával, ale to, co předvádíte nyní, nepatří do slušné diskuse.
To neumíte svoje pěkné a vzácné materiály prezentovat normálním způsobem? Je Vám zapotřebí se takto předvádět?

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#1035 - 30. 5. 2017, 21:52

Jaromír - nechcem týmto mojím príspevkom polemizovať o vhodnosti/nevhodnosti toho premazania.
Dovolím sa ale sa spýtať: Aký zmysel malo vymazať Zdendov príspevok s tými spojenými PA Hradčan a ponechať moju reakciu v príspevku #1034? Ako to bude vnímať čitateľ, ktorý sem nakukne až teraz? Bude si môj príspevok spájať s obrázkom v príspevku #1019, alebo napríklad s príspevkom #1026? ...

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#1036 - 30. 5. 2017, 23:07
Jaromír - nechcem týmto mojím príspevkom polemizovať o vhodnosti/nevhodnosti toho premazania. Dovolím sa ale sa spýtať: Aký zmysel malo vymazať Zdendov príspevok s tými spojenými PA Hradčan a ponechať moju reakciu v príspevku #1034? Ako to bude vnímať čitateľ, ktorý sem nakukne až teraz? Bude si môj príspevok spájať s obrázkom v príspevku #1019, alebo napríklad s príspevkom #1026? ...

Ona celá ta "diskuse" moc smyslu nedává. Možná by to chtělo promazat příspěvky více. Ale nechci Vás Brette mazat, protože diskutujete slušně a k věci.

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#1037 - 31. 5. 2017, 15:54

Moc sa to Hradčan netýka, ale s touto vetou z rozhovoru s p. Mádlom by Zdenda asi nesúhlasil ...

Tento exponát se samozřejmě příliš často vystavovat nemůže, známky na světle trpí, škodí jim i jakákoliv, byť velmi opatrná, manipulace.

Inak teraz na Európe vo Fínsku krásna zlatá.

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#1038 - 31. 5. 2017, 17:47

Ve Finsku 2 zlaté. Tomáš Mádl a Peter Severín

blazek007

Moderátor

Zaregistrován
17. 11. 2006

#1039 - 1. 6. 2017, 09:12
Moc sa to Hradčan netýka, ale s touto vetou z rozhovoru s p. Mádlom by Zdenda asi nesúhlasil ... Tento exponát se samozřejmě příliš často vystavovat nemůže, známky na světle trpí, škodí jim i jakákoliv, byť velmi opatrná, manipulace. Inak teraz na Európe vo Fínsku krásna zlatá.

Tak člověk by se ke svým známkám - sbírce - měl chovat s úctou. I když nevystavuje, ale dělá sbírku jen sám pro sebe, pro svoji radost a nemá v ní milionové položky, určitě shánění některých věcí mu dalo dost práce a za nějaký čas mohou posloužit dědicům nebo jiným sběratelům. Právě na takové sbírce, jejím pečlivém vedení, uspořádání a vůbec chování se ke známkám je poznat sběratel od pouhého "shromažďovatele" známek.

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován
10. 2. 2006

#1040 - 1. 6. 2017, 11:47

blazek007 napsal/a:

Tak člověk by se ke svým známkám - sbírce - měl chovat s úctou. I když nevystavuje, ale dělá sbírku jen sám pro sebe, pro svoji radost a nemá v ní milionové položky, určitě shánění některých věcí mu dalo dost práce a za nějaký čas mohou posloužit dědicům nebo jiným sběratelům. Právě na takové sbírce, jejím pečlivém vedení, uspořádání a vůbec chování se ke známkám je poznat sběratel od pouhého "shromažďovatele" známek.

Naprosto souhlasím.
Já mám např. velkou obálku s poškozenými známkami nulové hodnoty, ale nemám srdce je vyhodit...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.