Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 11. 2015
Tak som z toho blbec.😲
-s-
Zaregistrován
30. 12. 2014
U nás:
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2016
Normální benzín. Akorát čistý, bez aditiv. Je pravda, že ho nemá úplně každá lékárna, protože velkoobchodní balení je v kovových kanystrech (hořlavina). Ale lékárna si může objednat už rozlitý do vyfocených malých lahviček.
Zaregistrován
4. 7. 2016
Lékárenský benzín je čistý benzín - směs uhlovodíků.
Benzín do aut není tak čistý.
Wikipedie benzín :
Mnoho uhlovodíků se považuje za nebezpečné látky a podléhá proto regulaci. Bezpečnostní list bezolovnatého benzinu ukazuje nejméně patnáct nebezpečných chemikálií v různých množstvích - včetně benzenu (až 5 % objemově), toluenu (až 35 %), naftalenu (až 1 %), trimethylbenzenu (až 7 %), MTBE (v některých státech až 18 %) a asi deseti dalších. A aditiva pro lepší funkci motoru - zvyšovače oktanového čísla, detergenty, inhibitory koroze, antioxidanty, mazivostní přísady, aditiva proti tzv. zatloukání ventilových sedel, deaktivátory kovů, případně i některé další příměsi.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Dík.Už na tom pracujem.Vedel som, že zásadný rozdiel v porovnaní s inými benzínmi bude v čistote.Preto sa môže používať v medicíne.95ka-100ka z čerpačky by niektorým pacientom nemusela robiť dobre...🙂
Našli sme len výrobcu od vás, tak mi to skúsia objednať.
-s-
Zaregistrován
4. 7. 2016
Našli sme len výrobcu od vás, tak mi to skúsia objednať.
Řekni č,Řekni o.
A teď dohromady:
ČO?😁
Fakt není k sehnání?
Zaregistrován
23. 11. 2015
Zohnať sa to určite dá, ale bežne kúpiť v lekárni nie.Aspoň nie u nás v meste.A to je tu lekární najmenej sedem, majiteľov samozrejme menej..Pošta však len jedna..Tam si postojíš.😉 Chýba asi tisíc ks populácie, aby sme mali nárok na dve.🙄 Ja bez toho dokážem žiť.Tu už je to osobné, ide o moju česť a tvrdohlavosť..😁 Musím to zohnať, aj keby traktory padali..🙂
Potom začnem zháňať známky, aby som to mohol na niečo kvapkať.Zváracie sklíčko už mám.😋
-s-
Zaregistrován
17. 11. 2011
Stani, když budeš chtít, napiš mi na mail a ja ti ten benzín pošlu. Tady na západě není problém ho sehnat skoro v každé lékárně.😋
Zaregistrován
23. 11. 2015
Nj, západ...Dík za ponuku mysaku dvačtyřijednotko..🙂 Zatiaľ počkám, či mi to tekuté zlato budú schopní dopraviť (s prísnou ostrahou!!!) sem k nám.A to už sa bude písať rok 2019...Kúpiš všetko, len to, čo potrebuješ, nie.Po Kristovi, samozrejme, nie pred.Nemáme ani hranice...Ani čistý benzín...Asi preto, aby sme to nepili.😋
Ospravedlňujem sa iným mestám a lekárňam na Slovensku, ak majú.Ja som to zas tak intenzívne nezháňal.
-s-
Zaregistrován
25. 12. 2013
Dnesni ulovek z prehrabovani hromady 300h 😃
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.