Zaregistrován
17. 3. 2021
Tak aby to tu úplně neusnulo přihazuju jednoho z mých posledních Maxentiů...nic extra ,ale třeba to někoho potěší.
Obrázky:
Zaregistrován
5. 2. 2021
Elam vidím Vašu mincu a mám podobnú , poprosím o pomoc s určením ,
/Maxentius 306-312 ? /
priemer mince je 29 mm váha 10 gramov materiál Ag , ďakujem .
Obrázky:
Cui bono? , Cui prodest?
Zaregistrován
23. 11. 2010
Tady asi není co určovat. Pamětní turistická mince, nebo dost mizerné odlévané falzum.
Zaregistrován
5. 2. 2021
Ďakujem , toto vôbec nezbieram , dostal sa mi do rúk plný album a tiež som si nebol istý či to je pravé ale bolo to podobné , sú tam mince o ktorých nemám vôbec poňatia toto je jedna z nich , toto obdobie vôbec nezbieram , určil som iba zopár podľa knihy Kolníkovej ktorú mám jedinú na toto obdobie .
Cui bono? , Cui prodest?
Zaregistrován
5. 2. 2021
A s týmto by ste mi vedeli pomocť ? toto sú určite Ag , bronzové alebo medené čo mám sú väčšinou skoro nečitateľné extra silo oxidované.
Obrázky:
Cui bono? , Cui prodest?
Zaregistrován
17. 3. 2021
jeden z úlovků ze včerejší dražby ...
Maximinus II
IMP C GAL VAL MAXIMINO P F INV AVG.
GENIO IMP-E-RATORIS/ *|-// HTA
RIC 49
Obrázky:
Zaregistrován
4. 9. 2012
jj, toho Daiu jsem včera viděl, hodně pěkný. Taky po hodně dlouhé době něco přidám🙂 z minulého měsíce mě potěšil "obyčejný" Caracalla a dnes Gordiánova málo vídaná manželka Tranquillina z thráckého Perithu. Díky T.😉
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2021
Hmm..... ta Tranquillina to je pecka....tiše závidím a Caracalla ten nikdy nezklame. Líbí se mi jeho mince z pozdějšího období ....tam mu ta nedobrota z očí přímo čiší🙂
Zaregistrován
28. 6. 2008
Ty dvě mince vlevo nahoře vypadají jako lité. Těžko říct, co to vypovídá o tom zbytku. Fotky mi nejdou moc zvětšít, takže více těžko soudit.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tranquilinu také ještě nemám. No, ostatně jako desítky dalších vzácnějších panovínků, takže gratulace !
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.